Отвара от Джоджен

Открий всички 74 кулинарни идеи относно отвара от джоджен в Готвач.бг.
Джоджен
Джоджен
. Отварата от джоджен успокоява стомаха при повръщане, като намалява гаденето. Джодженът е средство за увеличаване на апетита, като...
Кулинарно приложение на джоджен
Кулинарно приложение на джоджен
форма, той изисква присъствието на джоджен. Той е задължителен и при всички леко летни манджи. Когато джодженът замирише, значи пролетта е ...
Как да сушим джоджен
Как да сушим джоджен
да се бере и късно през есента. Отрязва се в дъното - до корена с дръжките. Има няколко начина за сушене на джоджен. Единият е да се изсушат...
Пиле с джоджен
Пиле с джоджен
пресен джоджен). Гъбите предварително нарежете и сложете в йенска тенджера и след като порцирате и подправите месото сложете и него там...
Агнешко бутче с джоджен
Агнешко бутче с джоджен
. Нарязваме на дребно листенцата джоджен и с тях поръсваме месото. Оставяме така да престои половин час, за да може да си поеме ароматите. Преди...
Печено ярешко с джоджен
Печено ярешко с джоджен
смляния чер пипер. Хубаво и равномерно втриваме подправките в месото. Нареждаме стръковете джоджен цели около месото и оставаме да престои...
Черен чай с джоджен
Черен чай с джоджен
Напълнете чайник с 500 мл вода и прибавете черния чай на листа. Поставете го на котлона на умерен огън, докато заври. Прибавете джоджена (може...
Пресни картофки с джоджен
Пресни картофки с джоджен
време разтърсвате тенджерата, за да се разбъркат. Когато станат готови, ги прехвърлете в подходяща чиния за сервиране, овкусете със сол и черен пипер и ...
Чай от джоджен
Чай от джоджен
1 час. След това напитката се филтрира и се приема бавно на малки глътки. Чаят от джоджен е отлично средство против стомашни неразположения....
Спаначени топчета с джоджен
Спаначени топчета с джоджен
сирене и джодженът. Разбърква се добре и от тази плънка се слага в тестените кръгчета, които се подгъват и се оформят като топки. Водата от...
Печено агнешко с пресен джоджен
Печено агнешко с пресен джоджен
джоджен. Върху тях подреждаме порциите агнешко месо. Посоляваме на вкус. Поръсваме с черен пипер на вкус и с 1-2 чаени лъжички червен пипер и 2...
Постни зелеви сарми с джоджен
Постни зелеви сарми с джоджен
. Добаме солта, пипера и джоджена. Слагаме една чаша вода и изчакваме 2-3 мин. преди да махнем сместа от котлона. Изчакваме да изстине, като през...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: