Gotvach.bg»Избрани Колекции»Отвара от Джоджен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка.
Салата с кускус и джоджен
Необходими продукти: 1 ч.ч....

Когато джодженът замирише, значи пролетта е дошла.
У нас се използва както пресен, така и сушен джоджен....

Джодженът, както почти всяка друга любима българска подправка, се използва пресен и сушен....

Като билкова отвара от джоджен служи за гаргара при възпалено гърло, а маслото от джоджен помага при запушен нос и главоболие....

Изключително полезен може да бъде джодженът при зъбобол и възпалени венци. Приготвя се отвара от джоджен, накиснат в червено вино – 1:10....

Вижте също как се съхранява джоджен и на какви ястия се слага джоджен....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: