Как се сушат наденици?

Как се сушат наденици?

0

печени наденици на скара. От подсушените наденици може да приготвите класически боб с наденица, гювечета с наденица и дори кисело зеле с наденица....

1

Сушене на Сурова Наденица

Прегледай всички 13 авторски предложения относно сушене на сурова наденица в Готвач.бг.
Домашна наденица за сушене

Домашна наденица за сушене

10-12 часа. Пълнят се червата, като се дупчат с игла. Правят се на подкови или на пръчки. Сушат се на проветриво място като се разточват 3 – 4 пъти....

Народни наденици

Народни наденици

1

завиране ги извадете и отцедете. Окачете ги да съхнат. Така приготвените наденици са много вкусни печени или пържени с гарнитура от салата от кисело зеле, картофена салата, бобена салата или туршия....

Може ли да се суши наденица?

Може ли да се суши наденица?

разлика от суджуците и луканките, които се сушат поне 10-15 дни, надениците се сушат на студено, сухо и проветриво място за не повече от 5-6 денощия...

Пикантни наденици

Пикантни наденици

. Правят се на подкови или на пръчки. Домашните наденици се сушат на проветриво място, като се разточват 3-4 пъти. Забележка: свинското – 50% плешка, 50% гърди; телешкото – без жили и ципи....

Луканкова наденица

Луканкова наденица

кратко и започваме процедурата пълнене. Правим си наденичките дълги 30 см, като в двата края усукваме червото. Поставяме надениците във...

Пролетна наденица

Пролетна наденица

Предварително осоляваме парчетата патладжан и отцеждаме от горчилката. След това овалваме патладжана и тиквичките в брашно и ги задушаваме в...

Сръбска наденица

Сръбска наденица

хладно. Объркваме всичко заедно, като при месенето прибавяме по малко вода. Пълни се в черва и ако искаме да сушим, оставяме на проветриво...

Домашна наденица

Домашна наденица

2

почистенити и измити черва, като се превръзват през 15-20 см с дебел конец. Приготвените наденици се прекат в съд, намазан със сланина. Домашните наденици се поднасят топли с гарнитура от пържени картофи....

Прясна наденица

Прясна наденица

предварително изчистените и добре измити тънки черва. Така приготвените наденици може да съхранявате на студено няколко дни. Най-добре е да се консумират бързо, изпечени на скара, фурна или изпържени....

Македонска наденица

Македонска наденица

омесете сместа и я оставете да престои 1 нощ. След това напълнете в червата, превивайте ги през 20 см. Оставете надениците да изсъхнат на студено и проветриво място....

Бургундска наденица

Бургундска наденица

Kартофите, морковите и целината се сваряват. Смилат се заедно с месото, гъбите и лука. Прибавят се останалите съставки, всичко се омесва добре...

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: