Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Задушаване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Панко галетата се прави от вид хляб, който японците използват в кухнята си. Хлябът се приготвя от пшенично брашно, мая, сол и масло.
За да се...

Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, яйце...

Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...

Когато поднасяте вино на гостите си, спазвайте някои тънкости, за да оставите у тях впечатление, че имате познание на професионален сомелиер....

5

Тънкости при печенето на агнешко
Фурната трябва да е предварително загрята на 200 - 220 градуса....

1

Ако все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости:
- Когато работите с истинско барбекю, а...

И колкото и да са залегнали те в нашата българска кухня, не всеки знае всички тънкости, що се отнася до приготвянето им.
Варенето....

1

2
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: