Чили Подправка

Прегледай всички 74 авторски предложения за чили подправка в Готвач.бг.
ЧилиЧили
Червеният пипер е традиционна българска подправка, а родния лют червен пипер е еквивалент на прословутото в цял свят чили – стрити сушени люти...
Веге чилиВеге чили
за около 5-10 минути. Добавете риган, кимион, чили на прах, и сол. Разбърква се и се готви за още няколко минути. Изсипете бульона заедно...
Чили макарониЧили макарони
Сварете макароните според указанията на опаковката. Докато макароните се варят, смесете останалите продукти (с изключение на кашкавала) в...
Зеленчуково чилиЗеленчуково чили
, кайенския пипер, кимиона и чилито на прах. Разбъркайте добре, прибавете доматите, бульона, солта, мащерката и дафиновия лист. Задушете за 15...
Чили лещаЧили леща
чилито, кимионът, червеният пипер и сол. Разбърква се добре да се разпределят равномерно подправките. След това се прибавят доматите и 6 ч.ч...
Чили бобЧили боб
оставете ястието да ври, докато се посгъсти или около 25 мин. Настържете чедъра. Сипете в купички на дъното сварен ориз, отгоре сипете от чилито и накрая поръсете с настърган чедър и поднесете чили боба....
Чили супаЧили супа
Cварява cе бобът. Лукът се запържва заедно с каймата, cушена чушка и моркова. Пържи се до готовност на каймата. Добавят се...
Чили РейеноЧили Рейено
3
страна. Традиционно Чили Рейено могат да се напълнят и с месо вместо със сирене. Поднасят се с лют доматен сос или гарнитура от ориз и зеленчуци....
Телешко чилиТелешко чили
1
телешкия бульон. Така ястието се оставя да ври за около 1 час и се добавя сварената царевица. Щом бобът е омекнал, телешкото чили е готово....
Бурито Чили Кон КарнеБурито Чили Кон Карне
водичка и омекнат. 2. Добавете каймата и бъркайте, за да стане на трохи, след което сипете последователно подправките, чили чушлето...
Класическо Чили кон КарнеКласическо Чили кон Карне
1
Загрейте олио в дълбок тиган и сложете каймата да се запържи. Бъркайте, докато каймата се раздроби и промени цвета си. Нарежете на малки...
Класическо Чили кон карнеКласическо Чили кон карне
гответе. По желание добавете бучка масло в ориза и разбъркайте, за да се разтопи. Овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте готовото чили кон карне върху канапе от пухкавия ориз и лъжичка заквасена сметана....

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: