Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Здравословно готвене със зърнаЦялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене....
Готвене на боб Мунг
Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се...
Японски методи за готвене
Той също се нарича готвене с едно гърне и може да се направи на масата или в кухнята....
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Избор
За готвене е най-добре за вземете тиква тежка за размера си. По-светлите са по-сухи, с по-голяма дупка по средата....
Тънкости при паниране с корнфлейксИма определени тънкости при работата с хрупкавия царевичен продукт, спазването на които ще направи приготвената от вас храна неустоима....
1
Тънкости при приготвянето на риба
Ето и някои тънкости при приготвянето на риба, с които трябва да сте наясно....
Тънкости при приготвянето на кефал
Кефалът е една от рибите, които често присъстват на нашата трапеза. Той може да е морски или речен. Речният е по-известен под името клен. За да...
Тънкости при варене на яйцаВаренето на яйца си е трудна задача, особено ако целта е черупките да не се напукат. Сложен е моментът, когато варим яйца за Великден и установим...
2
Тънкости при приготвяне на сушиЯпонската кухня е неповторима и привлекателна за всички, които обичат изискания необикновен вкус. Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в...
1
Тънкости при приготвянето на пърленкиПървата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в повечето рецепти, но спокойно можете да си направите...
13
Тънкости при приготвяне на пържолиАко върху месото се е образувала красива златиста коричка, но вътре то все още е сурово, можете да продължите да го готвите във фурната или на бавен...
22
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
42
30
21
10
Дай твоята оценка: