Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Една от тънкостите при готвенето на праз лук е, че когато го задушаваме, е важно да разбъркваме непрекъснато и да внимаване да не загори, защото праз...

Така че, ако се чудите дали си заслужава инвестицията и какви са тънкостите при готвене в еър фрайър, тази статия е за вас....

При готвенето с бутер тесто трябва да се знаят някои тънкости, за да бъдат готовите ястия винаги не само вкусни, но и с добър външен вид....

Кресонът е съчетал в себе си зеленчук и билка. В кулинарията се използва култивираното растение. Тъй като предпочита водата и вирее край нея, се нарича...

13

Дафиновите дръвчета са ценени още от древността. Листата им са използвани за лечение на редица заболявания още преди хиляди години. А влагането им...

1

1

Панко галетата се прави от вид хляб, който японците използват в кухнята си. Хлябът се приготвя от пшенично брашно, мая, сол и масло.
За да се...

Дали това е така, или готвенето на пара си има своите тънкости? Тайната ще разбулим в настоящата статия....

Йенското стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
42
30
21
10
Дай твоята оценка: