Gotvach.bg»Избрани Колекции»Житни Кълнове в Домашни Условия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
КълновеАко още не знаете, може да отглеждате различни кълнове, и то съвсем лесно в домашни условия....
Домашна ферма за кълновеНай-разпространените кълнове са от:
- елда, ечемик, жито, ръж;
- соя, леща, нахут, китайски боб
- броколи, моркови, зеле,...
2
Соеви Кълнове
Патогенните бактерии могат да започнат да се развиват в такива условия, затова този продукт не се консумира в сурово състояние....
Как да си приготвим кълнове в домашни условия?
Начин на приготвяне на кълнове в домашни условия
Семената, които ще се използват, трябва да са старателно и добре измити....
Соевите кълнове конкурират най-доброкачественото месо
Консумацията на кълнове на житни семена има повече от хилядолетна традиция....
Суровите кълнове са опасни за живота?
Главната причина за развиването на страшната бактерия е фактът, че кълновете изискват влажна и топла среда за своето развитие, които условия са чудесни...
Кълнове от броколи при борба с рака
Въпреки това, тези кълнове имат драматично влияние върху тази бактерия, когато се консумират ежедневно....
Как да направим конопени кълнове
Вижте още:
- Каква е разликата между кълнове и поници;
- Как да си приготвим кълнове в домашни условия....
Как да си направим кълнове?
Следващата стъпка в приготвянето на кълнове от жито, ръж, ечемик, соя, боб, ряба, тиквени семки, броколи, нахут, леща и др. е измиването на семената...
Витаминозни кълнове – как да ги отгледаме у дома?
Кълновете може да използвате в салати, сандвичи, зеленчукови ястия....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: