Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пяната за Капучино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За едно капучино млякото се разбива на пяна в съд от неръждаема стомана, за да няма примеси от никакви други аромати и вкусове....

Традиционно капучиното съдържа три равни части еспресо, мляко и млечна пяна....

Сухото до кости капучино ще отнеме известно време за приготвянето си и ще изисква много мляко поради голямото количество пяна, което трябва да се...

Как се прави млечна пяна?
Налейте прясно пълномаслено мляко до половината в каничката на кафе машината....

Перфектното капучино започва с богато, кадифено кафе еспресо и е покрито с деликатна пяна от мляко минало през пара.
...

Хората днес са заинтересовани от детайлите в храната - с един пасатор да може да се приготвят различни текстури като пяна, хайвер, спагети и какво...

Разбъркването започва от ниска до средна скорост и се бърка до образуването на мека пяна....

Няколко са случаите, при които се случва почти задължително образуването на пяна....

Млякото, което ще правите на пяна, трябва да е не по-топло от 65-70 градуса....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: