Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пяната за Капучино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Пяната за Капучино

Как се Прави Пяната за Капучино

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави пяната за капучино в Gotvach.bg.
Да си направим пяна на капучино или кафеДа си направим пяна на капучино или кафеСлед като пяната е готова, в еспресото се долива топло прясно мляко, за да се получи капучино, и отгоре се слага пяната с лъжица....
Как се прави капучино?Как се прави капучино?
Капучиното трябва да се изпие веднага, още преди да е спаднала пяната....
Тайната на вкусното капучиноТайната на вкусното капучино
За едно капучино млякото се разбива на пяна в съд от неръждаема стомана, за да няма примеси от никакви други аромати и вкусове....
Най-голямото капучино в светаНай-голямото капучино в света
Традиционно капучиното съдържа три равни части еспресо, мляко и млечна пяна....
Разликата между мокро и сухо капучиноРазликата между мокро и сухо капучино
Сухото до кости капучино ще отнеме известно време за приготвянето си и ще изисква много мляко поради голямото количество пяна, което трябва да се...
Как се прави млечна пянаКак се прави млечна пяна
Как се прави млечна пяна? Налейте прясно пълномаслено мляко до половината в каничката на кафе машината....
Как да направим капучино с френска пресаКак да направим капучино с френска преса
Перфектното капучино започва с богато, кадифено кафе еспресо и е покрито с деликатна пяна от мляко минало през пара.  ...
Как се разбива масло на пяна?Как се разбива масло на пяна?
Ето защо ще ви кажем как точно се разбива масло на пяна....
Молекулярна кулинария: Пяна от магданоз или пясък от шоколад?Молекулярна кулинария: Пяна от магданоз или пясък от шоколад?
Хората днес са заинтересовани от детайлите в храната - с един пасатор да може да се приготвят различни текстури като пяна, хайвер, спагети и какво...
Как стават белтъците на пяна?Как стават белтъците на пяна?
Разбъркването започва от ниска до средна скорост и се бърка до образуването на мека пяна....
За пяната при пърженеЗа пяната при пържене
Няколко са случаите, при които се случва почти задължително образуването на пяна....
Как се вдига пяна на мляко на пара?Как се вдига пяна на мляко на пара?
Млякото, което ще правите на пяна, трябва да е не по-топло от 65-70 градуса....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: