Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Уасаби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави уасабиУасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
УасабиУасаби се прави от растение, наподобяващо хрян и традиционно и най-често се използва за овкусяване на суши....
2
Шест здравословни ползи от Уасаби
Уасаби стимулира стомашните и чревните ензими, което подпомага храносмилането.
4. Уасаби е чудесен източник на витамин C.
5....
Кулинарна употреба на уасаби: към кои ястия може да се добавя
От него се прави зелена паста, известна и като уасаби сос....
Как се прави КафтаМалцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
1
Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Как се прави петмез
Повечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави маскарпонеПригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
9
Как се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: