Gotvach.bg»Избрани Колекции»Направа на Майонеза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
МайонезаИстинската, домашно приготвена майонеза е добре да се консумира до 3 дена след приготвянето й.
100 г майонеза съдържат около 480 ккал/2008 kJ...
Идеи за домашна майонезаКогато решите да си направите домашна майонеза, най-напред намерете възможно най-пресните яйца на пазара....
5
Как да си направим вегетарианска майонеза?
Ето и рецепта за основна вегетарианска майонеза. Тя може да се обогати с още съставки, които да я направят по-пикантна и по-интересна....
Предимствата на домашната майонеза
Ако още не сте приготвили домашна майонеза, време е да го направите....
Как да направим веган майонеза от ядки
Как да направим сполучлива веган майонеза
За да бъде една веган майонеза добър продукт, е нужно да се спазят няколко изисквания:
- Гъстотата на...
Опасностите от майонеза
Майонезата не е опасна, стига да е приготвена в домашни условия и с подходящи и здравословни продукти....
Домашна провансалска майонеза
При готовата домашна майонеза сложете билките, разбъркайте и поднесете....
Домашна шафранова майонезаПасирайте домашната майонеза. Ефектът е моментален.
Домашната шафранова майонеза е готова....
2
Домашна майонеза ГарантТака приготвена, майонезата ще се сгъсти.
Посолява се на вкус. След като е готова, може да добавите подправки на вкус....
1
Домашна руска майонеза
Затворете руската майонеза с пластмасовото капаче и приберете в хладилника, за да стегне за няколко часа....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: