Gotvach.bg»Избрани Колекции»Направа на Саке
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Направа на Саке

Направа на Саке

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно направа на саке в Gotvach.bg.
СакеСакеАлкохолният процент на саке варира от 14% до 20%. Вкусът на саке е сладък и богат, напомня цвете и плод....
Любопитни факти и съвети за пиенето на сакеЛюбопитни факти и съвети за пиенето на саке
В модерните напитки също се използва саке, най-вече като част от коктейли, например сакетини, саке мохито, свадка, саке джимлет и много други....
Кулинарна техника за направа на торта ЗебраКулинарна техника за направа на торта Зебра
Накрая се прави глазура за сладкиша - съвсем простата е да се поръси с пудра захар, или да се направи комплекс от шоколад и сметана....
Кулинарна техника за направа на торта ЕстерхазиКулинарна техника за направа на торта Естерхази
Унгарска торта Естерхази се приготвя с хрупкави, умерено сладки и топящи се в устата бадемови блатове и маслено-яйчен крем. Другата особеност на...
Кулинарна техника за направа на торта ШахматКулинарна техника за направа на торта Шахмат
Вижте още тънкостите при направ на Добуш торта....
Кулинарна техника за направа на торта ДобушКулинарна техника за направа на торта Добуш
Просто спазвайте правилата за кулинарната ѝ направа! Вижте още любопитната история на торта Гараш....
Как да направя пилешкото месо крехко?Как да направя пилешкото месо крехко?
Друг вариант е да използвате различни сосове, които също ще направят месото крехко....
ГМО храните: Направи своя информиран избор!ГМО храните: Направи своя информиран избор!
ГМО храните предизвикват спорове от доста време насам. Въпросът вече не опира до това забранени или позволени са те, а доколко е информиран потребителят...
Да си направим хумусДа си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко от...
Ура! Направиха безвреден алкохолУра! Направиха безвреден алкохол
По празниците обикновено прекаляваме – най-често хапваме обилно, при това тежка и мазна храна. Алкохолът също е честа компания на трапезата. Всичко...
Как да си направя айрян?Как да си направя айрян?
Но да се върнем на въпроса как да си направя айрян....
Как да си направя катми?Как да си направя катми?
Какво е катми и как точно се правят е въпрос, който измъчва много начинаещи готвачи, които нямат голям опит в кухнята. За тях бързаме да уточним,...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: