Gotvach.bg»Избрани Колекции»Направа на Саке
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
СакеСаке представлява традиционна японска алкохолна напитка, която е получавана при ферментацията на ориз. Процесът на приготвяне на саке много наподобява...
Любопитни факти и съвети за пиенето на саке
Саке е японско оризово вино, което се произвежда по време на процеса на варене чрез ферментиране на ориз, при което нишестето се превръща в...
Кулинарна техника за направа на торта Зебра
Накрая се прави глазура за сладкиша - съвсем простата е да се поръси с пудра захар, или да се направи комплекс от шоколад и сметана....
Кулинарна техника за направа на торта Естерхази
Унгарска торта Естерхази се приготвя с хрупкави, умерено сладки и топящи се в устата бадемови блатове и маслено-яйчен крем.
Другата особеност на...
Кулинарна техника за направа на торта Добуш
Просто спазвайте правилата за кулинарната ѝ направа!
Вижте още любопитната история на торта Гараш....
ГМО храните: Направи своя информиран избор!
ГМО храните предизвикват спорове от доста време насам. Въпросът вече не опира до това забранени или позволени са те, а доколко е информиран потребителят...
Как да направя пилешкото месо крехко?
Друг вариант е да използвате различни сосове, които също ще направят месото крехко....
Ура! Направиха безвреден алкохол
По празниците обикновено прекаляваме – най-често хапваме обилно, при това тежка и мазна храна. Алкохолът също е честа компания на трапезата....
Да си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко...
Как да си направя катми?
Какво е катми и как точно се правят е въпрос, който измъчва много начинаещи готвачи, които нямат голям опит в кухнята. За тях бързаме да уточним...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: