Gotvach.bg»Избрани Колекции»Направа на Саке
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В модерните напитки също се използва саке, най-вече като част от коктейли, например сакетини, саке мохито, свадка, саке джимлет и много други....

Накрая се прави глазура за сладкиша - съвсем простата е да се поръси с пудра захар, или да се направи комплекс от шоколад и сметана....

Унгарска торта Естерхази се приготвя с хрупкави, умерено сладки и топящи се в устата бадемови блатове и маслено-яйчен крем.
Другата особеност на...

Просто спазвайте правилата за кулинарната ѝ направа!
Вижте още любопитната история на торта Гараш....

Друг вариант е да използвате различни сосове, които също ще направят месото крехко....

ГМО храните предизвикват спорове от доста време насам. Въпросът вече не опира до това забранени или позволени са те, а доколко е информиран потребителят...

Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко от...

По празниците обикновено прекаляваме – най-често хапваме обилно, при това тежка и мазна храна. Алкохолът също е честа компания на трапезата. Всичко...

Какво е катми и как точно се правят е въпрос, който измъчва много начинаещи готвачи, които нямат голям опит в кухнята. За тях бързаме да уточним,...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: