Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оправяне на Кисело Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Да оправим киселото виноТук идва моментът, в който трябва да вземете мерки, за да не стане кисело виното. Трябва да измерите захарността му....
Вино
Вкусовите характеристики на вината и тяхната киселост зависят от киселините, които се образуват в процеса на алкохолна и ябълчно-млечната ферментация...
Как се оправя неферментирало вино?
Вижте също какво се прави с виното след като се източи и колко време ферментира второто вино....
Вино Херес
Те създават интересна текстура на напитката, добавяйки остра, кисела или мека сладост, в зависимост от сорта си....
Бяло ВиноСъщото се отнася и за розовите вина.
По дефиниция бяло вино е вино, получено както от бели, така и от червени или розови сортове грозде....
2
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: