Седем диети, които ни карат да намразим храната
Seven Diets That Make us Hate Food
gotvach.bg»Статии»Диети»Седем диети, които ни карат да намразим храната

Седем диети, които ни карат да намразим храната

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
Диети

В наши дни здравословното хранене се превръща в необходимост, ако искаме да се радваме на добро здраве и перфектни форми. Някои от препоръчителните хранителни режими обаче могат да съсипят всяка добра храна. Тук ще ви запознаем със седемте диети и техния престъпен начин, по който ни карат да намразим храната.

Диета Грейпфрут – Единственото условие в този хранителен режим е да похапвате по един грейпфрут преди всяко хранене. Твърди се, че по този начин се изгарят много повече мазнини от обикновено. Ефектът обаче в края на диетата е ненавистта, която ще изпитвате всеки път, когато си помислите за цитрусовия плод.

Диетата на Дюкан – Тази диета е живото доказателство как едно от най-простите неща в нашия живот – храненето, може да се превърне в компилация от сложни изчисления. В хранителния режим има четири фази. През първите 2-7 дни се консумират протеини с ниско съдържание на мазнини, вода, през определени часове се приема по една и половина супени лъжици овесени ядки и т.н. - все неща и правила, които неминуемо ще ви откажат от храната.

Диета Грейпфрут

Диетата Зелева супа – Вареното зеле е със сигурност най-лошият начин да се насладите на този иначе вкусен и полезен зеленчук. И тъй като в диетата се яде само зелева супа, накрая ще я намразите. Освен това в хранителния режим за четири дни е позволено да се ядат до осем банани – нещо, което със сигурност няма да се понрави на вкусовите ви рецептори за дълго време.

Диета Южен бряг – В този вариант за отслабване хората, които са го създали, се опитват да ви убедят, че на вкус настърганото бяло вещество, което е известно като обезмаслена моцарела, е достоен вариант и дори по-добро от познатото ни сирене. Е, да, ама не.

Диетата с изцеждането – Тук вместо с удоволствие да похапвате избраните храни, се налага да ги пиете. Продуктите буквално трябва да се изцеждат и да се приемат под формата на напитки - доста странно и със сигурност отблъскващо.

Диета за бързо отслабване – В този хранителен режим напитките с шоколад се възприемат като най-лошото нещо на света. Това неминуемо ще обезсърчи всеки почитател на тези продукти.

Диетата на чистите храни – В нея се твърди, че брауни без шоколад, все още може да се нарече брауни. Според нас пък такава кулинарна наглост е неприемлива.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest