Ася Капчикова е една от най-популярните дами в родния шоубизнес. След като излезе от риалити предаването Фермата миналата година, тя беше качила за нула време 7 килограма. Сама се оплакваше от двойна гуша и целулит.
Тя обаче се взе в ръце и бързо се справи с нежеланото тегло. Освен това така се запали по фитнеса, че извая тяло на същински бодибилдър. Днес бившата половинка на рапъра Криско е по-слаба дори отпреди и признава, че перфектната ѝ визия се дължи и на начина, по който се храни.
Ася не е от моделките, които са вманиачени по диетите, тъй като не е фен на гладуването. Въпреки това тя се стреми сама да си приготвя храната, при това по-възможно най-здравословния начин. Пържените и мазните храни не присъстват в менюто на блондинката.
Тя предпочита да приготвя на пара или във фурната блюдата си, като не използва мазнината, тъй като смята, че при термична обработка олиото и зехтинът стават опасни за здравето. Служи си с тях само когато овкусява зеленчуците в салатите си.
Една от любимите салати на плеймейтката е тази с пилешко месо. За нея тя приготвя около 120 г пилешко месо на пара и го смесва със зеле и моркови. Овкусява салатата със зехтин, орехово масло, босилек и свеж магданоз, пише ЗдравноНет. Тази салата зарежда организма с енергия, засища бързо глада и оставя усещане за ситост в продължение на часове.
Друго любимо ястие на Капчикова е телешки медальон. За целта изпича телешко месо на плоча, като отново не ползва зехтин или олио. След това обогатява вкуса му с черен пипер и розмарин. Гарнира го с прясна краставичка.
Благодарение на това ястия, както и на засищащата салата, тя се чувства бодра през целия ден, без да трупа нежелани килограми.
Коментари