gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Комбинация от три плода ни връща силите за 1 нощ!

Комбинация от три плода ни връща силите за 1 нощ!

Сушени Плодове

Тайната за витаминозната бомба, съставена само от три плода, идва от древността. Тя се предава от поколение на поколение и служи за възстановяване на силите само за една нощ. Днес от нея масово се възползват спортисти и хора с натоварваща физическа работа.

Тайната за бързото възстановяване на силите се крие в трите плода. Те активно облекчават напрежението и болките в гърба след интензивно натоварване.

Мистичните съставки са сушени кайсии, смокини и сини сливи. Курсът на прием трябва да трае минимум месец и половина, за да даде оптимални резултати.

Тайната на витаминозната бомба се крие в състава на сушените плодове. Всички те съдържат активни вещества, които способстват възстановяването на меките тъкани на междупрешлените дискове.

Редовният им прием подобрява устойчивостта и гъвкавостта на гръбначния стълб. Всички това става по естествен път, без болезнени манипулации и медикаменти.

Друг важен момент е фактът, че отделните качества на трите плода нямат същата лечебна сила, която притежават заедно. Търсеният здравословен ефект се обуславя само след правилното им пропорционално разпределение.

А то е следното: една голяма смокиня, пет кайсии и една синя слива. Похапвайте тази здравословна комбинация всяка вечер и ще усетите как силите и енергията са отново у вас. И освен че подпомага тялото физически, тази плодова комбинация влияе благоприятно и на мъжката полова мощ и женското либидо.

Микс Сушени Плодове

Силата на всеки от тези плодове е различна. Така например сушената синя слива е изключително полезна за бъбреците и черния дроб.

В нея има високо съдържание на витамин К, който благоприятства укрепването на кръвоносните съдове, нормализира работата на сърдечния мускул, влияе положително на нервната система. Сушеният плод се използва за лечение на ревматизъм и атеросклероза.

Смокинята пък е най-древното културно растение. Неговата консумация има доказан ефект при лечение на старческите заболявания. В древността се е смятала за плодът на дълголетието.

Третият компонент – сушената кайсия, съдържа множество ценни витамини - K, P, Fe, Ca, витамин B5 и каротин. Тя е незаменим нормализатор на работата на сърдечносъдовата система.

Рейтинг

5 1
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати