Имат ли ефект таблетките за отслабване?

Имат ли ефект таблетките за отслабване?

Почти всеки от нас намира по някое несъответствие във фигурата си – няколко килца отгоре, отпуснати бедра, виснал корем. Но не чак толкова голяма част от хората се заемат серизоно с проблема. Повечето просто го констатират, напомнят си от време за време за него и продължават по старо му.

Модерен и лесен метод за решаване на подобни проблеми са таблетките са отслабване. Няма нужда от спорт, няма нужда от каквито и да е ограничения и диети – просто таблетки, които ви помагат да постигнете желаната фигура.

Повечето от тези хапчета работят на принципа – подтискане на апетита, премахване на водата в организма. Именно заради това ритъмът на вашия живот по никакъв начин не се изменя. Хапваш, мързелуваш, пиеш хапчета и отслабваш – не е ли това мечта?

Имат ли ефект таблетките за отслабване?

Дали са ефикасни или не – мненията са изключително противоречиви. Някои таблетки имат добро действие, други нямат почти никакъв ефект. Въпросът по скоро се крие в това дали килограмите не се връщат след това отново и може би дори повече – йо-йо ефект.

Освен това без усилие от ваша страна отслабването няма как да бъде трайно – дори да свалите килограми с таблетки или така наречените хранителни добавки, ще трябва да поддържате фигурата си. Може да бъде спорт, може да е и с хранителен режим, но не можете да пиете хапчета вечно или по скоро не бива да ги пиете постоянно.

Диетологът е този, който най-добре ще ви упъти. Дори да ви изпише таблетки за подтискане на аппетита, това няма да бъде единственото решение на проблема.

Хапчетата не могат да бъдат единственото решение, не разчитайте на външни фактори да изваяте фигурата си, най-добре преди да давате пари за каквито и да било таблетки, положете усилие. Така, когато желаният ефект бъде постигнат, ще бъдете освен доволни и горди от себе си, че сте имали воля да се справите с излишните килограми.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Продукти за отслабване
Продукти за отслабване
30.11.2014 18:15
Хранителните добавки за отслабване не могат да увредят здравето, а в повечето случаи дори засилват имунната система. На принципа на хапването на плодове и зеленчуци,или пиенето на отвари от растения, но в пъти в по-висока концентрация и чист екстракт, добавките могат да регулират теглото. Ако са клинично тествани и лабораторно анализирани, основната цел за елиминиране на йо-йо ефекта със сигурност е постигнат
0
0
Име
Име
02.12.2013 07:39
Таблетките за отслабване са пъъъъъъълна лъжа.Голямото рекламиране на линда дайдайхау или както им беше името са пълна лъжа.
Хора не си давайте парите за глупости без какъвто и а е било ефект
2
0