Търсене в сайта

Пържено месо
Нарежете месото на големи парчета, измийте го и го набодете с нож. По желание може да счукате леко месото в хаван, като го овкусите със ...
Гъше месо
гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица. Можете да избере месо от някоя хранителна верига, но за ...
Агнешко Месо
допича. При пържене на котлети агнешко месо, котлетите се подгъват нагоре, което затруднява равномерното запържване на месото. За да се ...
Еленско Месо
еленското месо като храна е консумирано много по-отдавна от останалите меса, като говеждо, пилешко и свинско, които днес са доста ...
Говеждо месо
-прошарено е то, толкова е по-крехко и сочно. Цвета и текстурата също играят важна роля при избора на говеждо месо. Първокласното говеждо естествено ...
Пържено месо
Нарежете предварително измитото и подсушено месо на големи парчета. Набодете ги с ножа, сложете ги в хаван и го начукайте добре. Поръсете с ...
Биволско месо
време той е използван заради месото, а също и като транспортно средство. Млякото на едрия бозайник също се е употребявало за задоволяване хранителни ...
Пуешко Месо
пуйката може да е замразявана повторно. Кулинарна употреба на пуешко месо - Както и с останалите меса, внимавайте когато обработвате ...
Шпиковано месо
15 Май
4
Взимаме едно хубаво парче свинско месо, измиваме и го подсушаваме. Нарязваме си на малки парченца сланината, чесъна и моркова. В горната част на ...
Кошнички с месо
зачервят от едната страна, обръщаме ги от другата. Когато изстинат, внимателно ги издълбаваме като кошнички и напълваме с плънка. За плънката нарязваме ...
Руладини от смляно месо
Смесете каймата с накиснатия и отцеден хляб, лука, яйцето, сол, черен пипер и кимион. Оставете да престои така 1 час. Оформете продълговати питки, в ...
Лют сос с месо
Нарежете свинското на малки късчета и го изпържете в незалепващ тиган в собствената му мазнина (не е необходимо да добавяте още мазнина). Прибавете ...
Бразилска подправка за месо
Нарежете на ситно червения лук и го смесете със ситно нарязаните чушки и кориандъра. Разбъркайте добре сместа заедно със сока от лайм и оставете да ...
Самун от месо
Запържете нарязания лук и чесън в мазнина, извадете чесъна от съда, а лука объркайте с каймата, яйце, нарязаните ситничко билки и сол и пипер. Оформете ...
Пита с месо
Запържваме в сгорещеното олио наситнения лук и чесън до златисто, отстраняваме от котлона. Прибавяме каймата, едното яйце, сол, черен пипер, наситнения ...

Следвай ни