Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Домашен пастет от риба тонСъвет: Здравословен и вкусен домашен пастет от риба тон.
В същото време се подготвя много бързо....
01 Юни
Домашен пастет от консервирана риба тонТози домашен пастет е любим на децата. Можете да го направите и в постен вариант, ако използвате постна майонеза и постен маргарин. Топеното сирене не слагайте в такъв случай....
22 Юли
Домашен пастетПресипва се домашният пастет в контейнер за съхранение с капак и се държи в хладилник до пълното му стягане (поне 4 часа).
Да ви е вкусно с моя домашен пастет....
02 Март
Да си направим домашен козунакЗарадвайте вашите близки и приятели с домашно приготвен козунак.
Как да си направим домашен козунак? Вижте нашето предложение!...
01 Април
5
Да си направим домашен суджукАко искате да опитате вкуса на истинския домашен суджук, направете си го сами вкъщи....
10 Дек.
5
Да си направим домашен беконПолученият домашен бекон може и да се опуши, но в това състояние също е вкусен....
30 Дек.
Да си направим домашен шприцАко искате да си направите шприц за еклери се взима едно пликче 1 л за еднократна употреба.
Едното крайче на една от долните страни се отрязва под ъгъл около 0.5 см....
24 Февр.
Да си направим домашен корнфлейксИзсипва се в подходящ съд, който може да се затваря херметически, запазвайки невероятният вкус на нашата домашно приготвена зърнена закуска....
17 Ноем.
Да си направим домашен кетчупЗа да получите вкусен домашен кетчуп по класическа рецепта, са необходими 1 глава червен лук, 1 стъбло целина, 2 скилидки чесън, половин люта чушка, 1 връзка босилек, 1 супена лъжица семена от кориандър, 1 чаена...
10 Септ.
Да си направим домашен зехтинВ домашни условия това може да се постигне с мелачката за боклук от кухненските мивки. Крайният резултат трябва да е паста от натрошени костилки и месо на маслините....
01 Август
Да си направим домашен чийзкейкЕдин от най-вкусните и нежни десерти е чийзкейкът. Прародителят на чийзкейка е бил приготвян често в древна Гърция. С този десерт се гощавали гостите на сватби или атлетите след победа.
Този десерт бил популярен и...
19 Юни
1
Да си направим домашен локумЛесно можете да си направите сами локум и да поглезите гостите си с този вкусен десерт. Можете да направите локуми с различни аромати и вкусове....
12 Юни
3
Да си направим домашен пудингПредложението сега е да си направите един много лесен пудинг, при това в микровълновата печка. Цялата процедура няма да ви отнеме повече от 30 – 35 минути.
Как точно да си направим пудинг в домашни условия?...
26 Май
1
Да си направим домашен пилингДомашно приготвените маски за лице са алтернативен метод за намаляване на разходите за скъпа козметика и прекрасен начин да използваме продукти, които се състоят изцяло от естествени съставки....
18 Юни
1
Стерилизиран домашен пастетРазбива се много добре и се пълни в буркани готовият свински пастет, които се варят час и половина.
Стерилизиран домашен пастет съхраняваме на хладно....
21 Септ.
1
Да си направим домашен червен пиперАз лично дори си правя и домашен пушен червен пипер. На село имам съвсем обикновена пушилня, направена от един варел 200 л....
07 Април