Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен шаран във фурнаПълненият шаран се пече на 250 градуса.
По желание се украсява с различни зеленчуци /лук, краставици, маруля, лимони и т.н./ и се сервира.
Вкусният шаран във фурна е готов....
06 Януари
Вкусен шаран на фурнаГотовата риба извадете от фурната, оставете да се охлади и сервирайте.
Съвет: Сервирайте с картофена салата. Да ви е сладко!
Вкусният шаран на фурна е готов....
29 Май
Вкусен шаран консерва на фурнаПочистеният шаран се посолява на вкус и оставя за 1 час в хладилник.
Плънката се приготвя, като лукът се нарязва на едро, празът също, морковът се настъргва....
25 Април
Вкусен пържен шаранШаранът се чисти от вътрешностите и люспите. Реже се главата и след това-целият на шайби.
Подправя се със сол и черен пипер. Овалят се парчетата в брашно и се пържат в горещо олио от двете страни до златисто....
30 Януари
2
Вкусен шаран с гъби и орехиПоднесете уникално вкусния шаран с гъби и орехи с подходяща напитка. Ако сте любители на пълнен шаран и тази рецепта за печена риба ще ви хареса....
20 Дек.
Вкусен пълнен шаран на фурнаПървата стъпка от приготвянето на вкусия пълнен шаран е неговото почистване. Махнете люспите и вътрешностите, измийте със студена вода хубаво отвън и отвътре....
18 Март
Лазаня от А до ЯПокрива се още един слой кори и се повтаря процеса. накрая се завършва с кори, като последния слой се смесват малкото останали сосове, докато се получи розов сос. намазват се корите и се поръсва с пармиджано....
16 Януари
Как се готви вкусна леща?Но как се готви вкусна леща, ще разберем в следващите редове. Както при приготвянето на всяка друга храна, така и при лещата има тънкости.
1....
24 Дек.
Вкусен пълнен шаран на фурна с ориз и орехиПечете шарана около час. Махнете фолиото и сложете резени лимон върху шарана. Печете още половин час.
Вкусният пълнен шаран на фурна е готов....
02 Дек.
Как се готви целинаОт целината можете да приготвите вкусно зеленчуково ястие.
Необходими са 4 глави целина, 1 чаша течна сметана, 1 супена лъжица брашно, 2 супени лъжици настърган кашкавал и сол на вкус....
06 Май
1
Как се готви коприваЗа панировката, разбийте 2 яйца, 2 супени лъжици галета, 2 супени лъжици брашно и сол на вкус. В тиган с нагорещено олио, изпържете предварително потопените в панировката листа....
16 Април
1
Как се готви елдаИзцедете я и я измийте със студена вода, за да премахнете характерния и горчив вкус.
Ако искате да я приготвите за закуска или салата я залейте с вряла вода, похлупете я и я завийте с хавлиена кърпа....
31 Март
9
Как се готви езикЗа да бъде езикът вкусен, той трябва да се приготви по специален начин. Преди да се готви, той трябва добре да се измие или да се бланшира и след това да се полее със студена вода....
11 Февр.
Как се готви артишокСлед като знаете как се готви артишок, прочетете също:
- как се вари артишок;
- как се бели артишок;
- как се яде артишок;...
26 Януари
Как се готви зарганРиба зарган с картофи и гъби
Зарган около 300 г
Картофи - 600 г
Гъби печурки - 350 г
1 глава лук
2 с.л. олио
1 ч.ч. бяло вино
1 лимон или 50 мл лимонов сок
сол, черен пипер и чесън на вкус
За да приготвите заргана...
10 Септ.
Как се готви лефер?Рибата лефер се готви по различни начини. Най-често се пече на скара, пържи се или се вари.
Вареният лефер е много вкусен с пресни гъби, а печеният толерира различни съставки като сирене, чери домати и билки....
01 Септ.
Как се готви ярешко?В много източноевропейски държави ярето се пече цяло на чеверме, а в Португалия от него се приготвят много вкусни и популярни бургери....
19 Ноем.
Как се готви херингаНещо много вкусно и интересно. Задължително пробвайте руските рецепти с херинга!...
13 Ноем.
Как се готви Фагри?Всяка риба си има свой собствен вкус, присъщ само и единствено на нея....
12 Ноем.
Как се готви грахТака грахът ще стане по-мек само след 5-7 минути, но бъдете внимателни, тъй като ако добавите повече сода, тогава можете да развалите вкуса на блюдото.
Как да варите грах в тенджера?...
26 Януари
Топящ се паниран кашкавалТопящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
05 Май