Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заготовка за готвене на ядене в бурканиЗаготовка за готвене на ядене в буркани
01 Септ.
Взимаме си един голям съд и почваме да си смиламе помощта на машинка за мелене доматите. Настъргваме на ситно ренде морковите. По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят....
Как правилно да овкусяваме салатитеКак правилно да овкусяваме салатите
19 Януари
Неправилното овкусяване на салатите с тежки и нездравословни дресинги крие риск за стомаха и здравето ви....
Как правилно да овкусяваме каймата?Как правилно да овкусяваме каймата?
18 Май
1
Независимо какви подправки сте избрали за овкусяване на каймата, имайте предвид, че е добре да я оставите да престои с тях поне 30 мин., за да могат да поемат ароматите....
Как правилно да овкусяваме шишчета?Как правилно да овкусяваме шишчета?
25 Февр.
Подходящи продукти за овкусяване на по-пикантните шишчета са соев сос, мед, горчица, сосове за барбекю, сос табаско....
Консервиране на домати за готвенеКонсервиране на домати за готвене
07 Февр.
Рецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
Как правилно да овкусяваме печено пиле?Как правилно да овкусяваме печено пиле?
22 Август
Много вероятно е неуспехът да се дължи в голяма степен на неправилното овкусяване, наред с други грешки при печенето, избор на некачествена птица, недобре преценено количество мазнина и други....
Как се замразяват правилно птициКак се замразяват правилно птици
26 Окт.
По-дребните птици се замразяват цели, а едрите се разпределят на порции за готвене. След което е необходимо продуктите да се опаковат в алуминиево или полиетиленово фолио....
Пастет от птициПастет от птици
03 Дек.
Изпържете почистената и измита птица, отделете месото и го нарежете на ситно. Добавете белия сос, настъргания кашкавал и пасирайте....
Овкусяване на пържолиОвкусяване на пържоли
05 Дек.
2
Овкусяването на пържолите е задължително, поради което е добре да се научим какви подправки подхождат при приготвянето на пържоли и по каквъв начин можем да овкусяваме вкусните стекове....
Как да овкусяваме правилно пържолитеКак да овкусяваме правилно пържолите
26 Ноем.
Пържолите могат да се овкусяват и с чубрица. Ако пък сте сред феновете на по-екзотичните вкусове, може да ги мариновате с куркума, индийско орехче, черен пипер, зехтин и малко лимонова трева....
Важни правила при приготвянето на птициВажни правила при приготвянето на птици
28 Ноем.
Въпросът е, че в наши дни трудно може да се намери истинско птиче месо, което да не е натъпкано с антибиотици или други добавки, вредящи на нашето здраве; - Ако имате възможност да готвите домашни птици е добре да знаете...
Домати за готвенеДомати за готвене
10 Окт.
Охладените домати се обелват и нарязват на кубчета. Добавя се сол на вкус и ситно нарязан пресен магданоз. Сместа се разбърква, разпределя по буркани и стерилизира за около 30 минути....
Правила при готвене на водна баняПравила при готвене на водна баня
16 Окт.
За да се справите успешно с тази трудоемка задача, трябва задължително да се следват някои правила. Водната баня е сред най-широко използваните методи в диетичната кухня....
Овкусяване на ярешко месоОвкусяване на ярешко месо
30 Януари
Изключително важно е да изберете правилно месото, като то задължително трябва да е свежо....
Как се овкусяват правилно пържоли?Как се овкусяват правилно пържоли?
11 Дек.
А знаем ли как да ги овкусяваме правилно? На вашето внимание ще представим няколко начина за овкусяване на пържолите....
Консервирано месо за готвенеКонсервирано месо за готвене
16 Септ.
Консервираното месо за готвене е готово....
Пържени банани за готвенеПържени банани за готвене
05 Юли
Извадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....
Стерилизирани тиквички за готвенеСтерилизирани тиквички за готвене
26 Май
2
Като кипне водата, се държи 15 минути и се оставя в топлата вода и на другия ден се вади и слага на студено в мазето. Може да се използва всякакво ядене, като се изцежда от водата....
Гответе правилно и се хранете правилно с тези съвети!Гответе правилно и се хранете правилно с тези съвети!
06 Август
Преди да готвите месо, риба, птици Изрежете излишната тлъстина, а от птицата махнете кожата - тя е източник на холестерин....
Как правилно да готвите паста?Как правилно да готвите паста?
10 Април
По-правилно е обаче сосът да се подгрява отделно, след което да се овкусяват макароните. Според италианците най-важното нещо на спагетите, е сосът. А най-простият сос се приготвя от зехтин и настърган чесън....
Приготвяне и овкусяване на сланинаПриготвяне и овкусяване на сланина
04 Дек.
Те се натриват със сол и се поставят в добре осолено сандъче, чиито страници са покрити с хартиено фолио за готвене. Парчетата се редят с кожата надолу плътно едно до друго, като всичко се осолява стабилно....
Кюфтенца от извара без готвенеКюфтенца от извара без готвене
06 Март
Сервирайте кюфтенцата от извара без готвене върху зелена салата....
Домати за готвене в бурканиДомати за готвене в буркани
14 Януари
1
Съхраняват се на хладно. Доматите за готвене в буркани са готови....
Правила при готвенето на кестениПравила при готвенето на кестени
21 Окт.
Правила при готвенето на кестени Има много начини за приготвяне на кестени. Дори най-обикновени варени кестени могат да ви доставят огромно удоволствие, докато ги хапвате....
Правила при готвенето на бобПравила при готвенето на боб
30 Март
3
Ето най-важните правила при приготвянето на боб: - Когато става въпрос за готвенето на зрял боб, независимо от какъв сорт е, го накисвайте от предходната нощ в необходимото количество вода; - Преди да сложите боба да...