Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски БоршРуски Борш
20 Юни
2
По желание готовият Борш се застройва със сметана или яйце и лимонов сок, което е по руски тертип. Лично аз не го правя, въпрос на вкус! Приятен апетит!...
Три вкусни руски рецепти за боршТри вкусни руски рецепти за борш
16 Окт.
Макар боршовете да са навлезли в руската кухня от Украйна, те са се превърнали в едни от най-често приготвяните руски супи и са любими на всички руснаци....
Салата Руски боршСалата Руски борш
30 Ноем.
Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се нарязва на същите малки кубчета....
Зимен руски боршЗимен руски борш
03 Юли
Прибавяме нарязаните на кръгчета морковите, киселото зеле и целината, нарязана на кубчета. Прибавяме нарязаното на кубчета цвекло, леко запържено в 2-3 лъжици олио....
Летен руски боршЛетен руски борш
26 Юни
Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото, за да овкуси бульона, а след това и борша....
Салата Руски боршСалата Руски борш
30 Ноем.
Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се нарязва на същите малки кубчета....
Руски борш с телешкоРуски борш с телешко
23 Юли
Почистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час. Измиват се и се почистват всички зеленчуци, нарязват се на кубчета....
Руски постен боршРуски постен борш
18 Април
2
Руският постен борш е готов....
Класически руски борш с телешко месоКласически руски борш с телешко месо
13 Януари
2
Класическият руски борш с телешко месо е готов....
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецепта
13 Юни
13
Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани на едро, граха и моркова на кубчета. Добавяме подправките и целината. Когато омекнат картофите, добавяме зелето и гъбите....
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецепта
13 Юни
13
Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани на едро, граха и моркова на кубчета. Добавяме подправките и целината. Когато омекнат картофите, добавяме зелето и гъбите....
Тайните на вкусния слънчогледТайните на вкусния слънчоглед
22 Август
Слънчогледовите ядки са предпочитани пред всички останали. Те са много по-евтини, а и като че ли т.нар чоплене на семки носи някаква магия със себе си. Да стоиш пред телевизора и да похапваш слънчогледови семки е страхотно...
Тайните на вкусния булгурТайните на вкусния булгур
26 Май
2
Тайните на приготвянето Булгурът се продава пакетиран или насипен....
Тайните на вкусния чийзкейкТайните на вкусния чийзкейк
15 Март
3
Чийзкейкът е един от най-вкусните и леки десерти. За плънката при приготвянето на чийзкейк се използват сирене рикота, маскарпоне или извара....
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунак
17 Април
5
За истински вкусния козунак са характерни т.нар. конци при разчупването на великденския сладкиш. Те се получават от глутеновите нишки на брашното и от белтъка на яйцата....
Тайните на вкусния омлетТайните на вкусния омлет
17 Април
3
Омлетите спадат към така наречените аламинути. Тяхното бързо приготвяне, разнообразието им, отличният вкус и хубавият им външен вид дават възможност да се задоволи и най-изтънченият вкус. Омлетите биват: обикновен...
Най-вкусния кашкавал на фурнаНай-вкусния кашкавал на фурна
18 Май
12
Невероятна вкусотия, а ароматът, който се носи, е уникален! Подходящо е както за предястие, така и за лека вечеря. Най-вкусния кашкавал на фурна е готов....
Тайните на вкусния патешки дробТайните на вкусния патешки дроб
10 Март
Патешкият черен дроб се използва най-вече в кулинарията, от него се приготвят огромен брой вкусни ястия. Този субпродукт не може да се припише към диетичните продукти....
Тайните на вкусния крем карамелТайните на вкусния крем карамел
15 Януари
И все пак винаги има и малки тайни, които правят един крем по-различен от другите. Ще се спрем на тайните на най-масовия десертен крем, който се прави у нас - крем карамел....
Тайните на вкусния печен патладжанТайните на вкусния печен патладжан
26 Април
Патладжаните са едновременно много вкусни и много капризни. Вкусни, защото засищат, имат отличаващи вкусови свойства, и капризни, защото стипчивият им и горчив вкус доста трудно могат да бъдат премахнати....
Тайните на вкусния зелен бобТайните на вкусния зелен боб
24 Януари
Можете смело да измислите и своя вариация на рецептите със зелен боб и да изненадате приятно вашето семейство с нещо вкусно и различно....
Тайните на вкусните макарониТайните на вкусните макарони
13 Май
1
Много вкусни са макароните със сицилиански сос....
Тайната на вкусния вайсвурстТайната на вкусния вайсвурст
01 Дек.
Също така, другият тънък момент за вкусния вайсвурст е, че свинското месо трябва да е в по-голямо количество от телешкото. Съотношението трябва да е три към едно в полза на свинското....
Тайната на вкусния тиквеникТайната на вкусния тиквеник
08 Септ.
Тайната на вкусния тиквеник е в печенето. Слага се във фурна на 180 градуса за около 45 минути, като се проверява дали е изпечен в дълбочина с клечка за зъби. Трябва добре да се зачерви....
Тайната на вкусния пилафТайната на вкусния пилаф
22 Март
Много домакини се опитват да разгадаят тайните на неговото приготвяне. Пробват различни рецепти, но не на всички се отдава да приготвят този кулинарен шедьовър....