Албена Асенова-Писева

Автор
Моята стенаРецепти1157Статии82Съвети27Коментари818Форумни теми12Постове във форума485За менИзпрати съобщениеточки51858

И мен ми мина през акъла за други приложения на тая ,,бухалка",но не посмях да напиша.




И отвътре са лилави.Видях ги в един магазин за хранителни стоки в Германия и ми стана любопитно.

Даже не съм и опитвала,но знам,че се намират и по нашите земи и който знае местата където се срещат е истински щастливец и късметлия.

Пресните зеленчуци слагам в широк съд и покривам с мокра хавлиена кърпа.

В тази надпревара сготвих много неща,основно зимнина и постни гозби със зеленчуци.

Обичам да ги гледам,но не винаги ми остава време.Особено са ми интересни предаванията с чуждестранна кухня,

Човек цял живот се учи,дали от книга,дали от приятел.Но мнго по интересно е когато виждаш как се случват нещата.

Ще има повече щастливи готвачи с награди по собствен избор.

Пробвам различни марки,стига да е в стъклена тъмна бутилка.Ползвам и екстравърджин и помаче.

Ами аз само на салата съм яла.Мен ми допада!

Запръжката я замених със задушаване.По-вкусно е запърженото и мен ми харесва но минусите са в повече.

Моят син вече е голям и с много претенции.Но щом има месце е доволен.