Албена Асенова-Писева

Автор
Моята стенаРецепти1157Статии82Съвети27Коментари819Форумни теми12Постове във форума486За менИзпрати съобщениеточки51936

На мен не ми се получават украсите на торти.Хич ме няма с шприца,а и дори да не е нужен шприц,пак не се справям.Колкото и вкусна да е,то откъм визия-пълен провал.За това и предпочитам торти само поръсени с орехи или настърган шоколад и т.н.

Квася си мляко по традициония начин -под вълнено одеало почти всяка неделя.Не обичам трупане на посуда и ненужни електроуреди.Правенето на кисело мляко е известно от край време на българската домакиня и без прибягване до помощта на съвременните електроуреди.

Много интересно и чудно как го осигуряват това безвакумно готвене.

Обожавам чийз кейк.За мен перфектната комбинация е умелото съчетани между сладко и солено.

Обожавам я.Там няма грешки.И гости да имам знам,че ще им допадне.Харесвам също така италианските сирена и деликатеси.За пастата да не говорим.

Чак пък отрови?Мисля,че има доста добри рецепти.А и тези рецепти са повод да експериментираме,а добрия готвач мисля винаги може да прецени добрата комбинация от вкусове.

Децата трябва да се насочват,а не да им се налага.

Когато не е обработен бобът,го слагам в хладилника или слагам в хартиен плик заедно с орехова шума.

Предпочитам бялата захар вместо всякакви там искуствени подсладители.Просто трябва да се консумира с мярка.

Благодарение на сайта това ми стана почти ежедневие.
Само време човек да има.


Както е описано по рецепта.Не са ми чужди и двата начина.

Не знам рецепта.Аз ползвам готови, които купувам от руските магазини.

Защо пък е този аспирин?В кулинарията освен за консервиране не знам да служи за друга цел.А кекс да се консервира е най-абсурдното нещо.