Gotvach.bg»Съвети»Коя част от прасето става за печене на скара?

Коя част от прасето става за печене на скара?

EvgeniaEvgenia
Мастър Шеф
94228882
Коя част от прасето става за печене на скара?

Когато става въпрос за печене на месо на скара, вероятно си мислите, че най-добрите разфасовки на месо за скара са пилешките гърди и свинската пържола.

Въпреки че те са най-популярните, изненадващо е, че има и други разфасовки месо, които са доста подходящи за вашата скара.

Най-доброто свинско за печене на скара са по-мазните парчета от прасето. Върху барбекюто може да метнете свински врат, свинска плешка, свински ребра, бекон, свински флейки, добре мариновани предварително.

Дърпано свинско е доста популярно и има основателна причина – вкусно е. Това, от което се нуждаете, за да направите добро дърпано свинско месо, е да подберете правилното количество мазнина в месото, така че да се разтопи и да се дърпа красиво, когато се готви бавно на скара или барбекю.

Това парче свинско месо всъщност е взето от плешката на прасето или по-точно свинската плешка. Премахването на кожата и оставянето на костта го прави идеално за приготвяне на пиршество със свинско месо. Качествен барбекю сос, домашно приготвена салата го правят с райски вкус!

Класика за скара или барбекю са свински ребра Има различни разфасовки от свински ребра, които варират по размер. Отлични са за готвене на скара или барбекю, но изискват малко по-различни методи на готвене. Те могат да се приготвят бързо на скарата или барбекюто и ще имат страхотен вкус, но ако искате наистина нещо специално, пригответе ги бавно.

Един-два часа на скарата или барбекюто, преди това мариновани в сос и увити след това във фолио. Те просто ще се топят в устата Ви.

На скара може да приготвите дори и свински уши, но преди това трябва да ги сварите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати