Как се прави жива вода?

Как се прави жива вода?
Снимка: gotvach.bg

Водата е една от жизненоважните субстанции на нашата планета, без която животът не би бил възможен. Питали ли сте се дали и колко е важно каква вода пием и доколко влияе тя не само на нашия организъм, но и на нашите чувства и емоции?

Ако не сте си задавали никога този въпрос, ще се изненадате от това, което ще прочетете, и отношението ви към тази живителна течност ще се промени коренно, дори може да промени живота ви.

Факт е, че 80% от човешкото тяло е съставено от вода и това е първият сигнал за това колко е важно да пием чиста, жива и качествена вода, защото това влияе неимоверно и директно на здравето и емоционалното ни състояние.

За нещастие в днешно време ние пием мъртва вода- и тази, която тече от чешмата, и тази която купуваме от супермаркетите.

Учени сравнили проби от един от най-чистите извори на планетата във Венецуела с проби на стандартна вода от градска среда и установили толкова много структурни и химически различия, че били принудени да заключат, че това са две радикално различни субстанции. Същият експеримент е провеждан и с минерална вода от бутилки, каквато си купуваме от магазина и резултатът е същият.

Японският изследовател Масару Емото прави истинска революция по света, когато доказва с множество опити следното - водата не само влияе на нашите мисли и емоции, но и тя самата се влияе от средата която я заобикаля и от всичко, дори и от канализацията, през която преминава. Учените открили, че молекулата на живителната течност има четвъртита форма заради правите ъгли в канализацията.

Оказало се също, че естеството на метала, от който са направени тръбите, ръждата и всички ужасни емоции в градското пространство, на които водата се натъква по пътя си докато потече през чешмата, буквално я умъртвяват. Нещата се влошават, ако емоциите и мислите, с които е заредено пространството в дома ни са негативни.

Водата има памет. Тя "помни" всичко и това днес е научен факт. Паметта на водата е един от най- големите феномени, които съвременната наука изследва.

Ще се проточа в своите думи, но държа да напиша възможно най-кратко един от най- елементарните експерименти, чрез които М. Емото доказал своите твърдения, че водата се влияе от мислите и емоциите. Взел две колби, напълнил ги с вода от един и същ източник и ги замразил. След това със специален микроскопски апарат снимал кристалите на водата, за да види каква структура имат. На едната колба написал "Обичам те",а на другата "Ще те убия". Оставил двете проби да престоят през нощта и на сутринта отново погледнал през микроскопският апарат колбите. Резултатите били смайващи.

Кристалът на водата с позитивният надпис променил формата си, превърнал се в красива и чиста, бяла симетрична снежинка. Същата проба от колбата с негативният надпис изглеждала като кафеникаво безформено петно от токсичен кладенец. Емото разбира се повторил експеримента множество пъти и резултатът винаги бил един и същ. Мислите и емоциите на хората, както и средата променят структурата на водата. Когато ние я погълнем, това влияе и на нас директно, защото както казахме-80% от тялото ни е вода.

Замислете се какво отношение има това върху вашият живо. Ами почти всичко.

Но да си дойдем на думата. За щастие има начин да съживим водата в дома си. Преварената и след това замразена вода показва тенденцията да се връща към живот. Ако комбинирате това с позитивна и оптимистична атмосфера, можете да сте спокойни, че пиете качествена течност. Уви, няма как да контролираме водата, с която се къпем. През порите на кожата си всъщност приемаме огромно количество от субстанцията. Но аз ви обещавам, че позитивната ви нагласа ще повлияе дори и на водата от душа.

Друг съвет е да заредим живата вода със сребърни йони. Така тя не само ще стане здравословна, но и цери много болести и зарежда с позитивна енергия. В България на много места могат да се намерят уреди за йонизация на водата. Спомнете си какво прави попът в църквата, когато освещава водата - потапя в нея сребърен кръст. Това е една от тайните на светената вода.

Ако всичко това ви се струва невероятно, направете си един експеримент вкъщи, за да сте 100 % сигурни, че нещата са точно, както описвам.

Вземете три съда и сипете в тях бял ориз и вода. На единият залепете позитивно послание, на вторият негативно, а на третият не слагайте нищо. Всяка сутрин като станете, минете покрай съдовете и на глас се обърнете към първия съд с позитивното послание, което сте му залепили, към втория- с негативното, а третия го игнорирайте . След 30 дни ще разполагате с три различни резултата. Ще оставя изненадата за вас.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати