gotvach.bg»Съвети»Колко калории има в един шоколад?

Колко калории има в един шоколад?

Колко калории има в един шоколад?

Шоколадът е сред най-предпочитаните изкушения от дамите. Някои представителки на нежния пол са толкова пристрастени към шоколада, че не могат да си представят денят им да мине без да са опитали от него.

Но редовното похапване на шоколад се отразява пагубно на фигурата, защото погледнато от чисто енергийна гледна точка шоколадът и шоколадовите изделия спадат към групата на т.нар. калорийни бомби.

Мили дами, следващия път, когато посегнете към парченцата млечен или натурален шоколад, е добре да си спомните, че само в 100 г обикновен млечен шоколад се съдържат 537 ккал.

И въпреки че натуралният шоколад е полезен, защото е богат на антиоксиданти, той също не е диетичен – в 100 г от него се съдържат цели 520 ккал. Излишно е да поясняваме, че добавянето на стафиди или ядки към шоколада допълнително утежнява положението.

Но не бива да изпадате в униние, защото специално за почитателките на шоколада има измислена специална шоколадова диета. Тя ще ви помогне само за 1 седмица да се отървете от няколко излишни килограми и същевременно да си хапвате шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати