5 Звезди
- 3 Анонимни
4 Звезди
- 4 Анонимни
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
Гъбеното царство на България
Пир за сетивата! Вижте първата пица със 111 сирена
Кианти
Качокавало
Вкусотии, които трябва да опитате в Северна Италия
Характерни черти на Римската кухня
Отбелязваме Световния ден на пастата
Песто Трапанезе - състав и кулинарни приложения
Италианска салата Пунтареле (Puntarelle) - как се приготвя
Маскарпоне или Моцарела? Какво предпочитате?
Традицията на италианското песто
Кулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе