5 Звезди
- 2 Анонимни
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Как да използваме прасковите за сладкиши
- Заквасена сметана и сладкарска сметана - как да я различим
- Защо поничките имат дупка в средата?
- Как влияе шоколадът на децата?
- Кленов сироп - капка канадско злато
- Херинга
- Изкушенията на кухнята в Северна Франция
- Легенда за произхода на гевреците
- Как се приготвя телешкото, за да не стане жилаво
- Еритритол
- Любопитни факти за бургерите
- Да направим по-вкусни ястията си с помощта на горчица