Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашно ГХИПрез цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
21 Окт.
Мексиканска тако салатаКаймата за задушава в тиган с половината зехтин заедно със зеления лук, който е нарязан на ситно.
Марулята се измива и се нарязва на ивички. Домата се реже на кубчета....
21 Януари
Уникална тако пицаНарежете на порции и сте готови. Може да сервирате веднага или да оставите в хладилника за известно време.
Съвет: Ако приготвяте тако пицата предишната вечер, не слагайте домата, зелето и сирената....
04 Март
Тако салата с риба тонПодредете във форма на цвете листата.
Сложете върху листата от маруля царевица, риба тон и нарязана на парчета червена чушка.
Нарежете тортилята на ивици и напръскайте върху салатата....
04 Окт.
Приготвяне на домашни бонбониПриготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
24 Април
Приготвяне на домашни пастетиЗа да си го приготвите са ви необходими:
Пастет от риба тон с копър
Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер
Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
23 Април
1
Приготвяне на домашни колбасиОсвен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
14 Февр.
Приготвяне на домашен бабекВкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
06 Февр.
3
Технология на приготвяне на сорбеКалории и хранителна стойност на сорбето
Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
31 Август
Приготвяне и овкусяване на сланинаНачин на приготвяне: Сланината се измива и нарязва на парчета с ширина от около 10 см и дължина около 30 см....
04 Дек.
Съвети при приготвяне на елдаВсе по-често срещаме рецепти, приготвени с така полезната елда, или т.нар. гречка. Тук в стегнат стил, кратко, точно и ясно, ще ви представя някои основни моменти в приготвянето на елда в кулинарията....
05 Февр.
Тънкости при приготвяне на спанакОт коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....
16 Април
4
Приготвяне на сладка с дюлиЕто и рецептите:
Сладко от дюли
Необходими продукти: 1 кг дюли, 2 кг захар, 1 ч.л. лимонена киселина
Начин на приготвяне: измивате дюлите и ги обелвате, след което ги завивате в намокрена с солена вода кърпа, за...
11 Окт.
1
Приготвяне и темпериране на шоколадТук ще намерите съвети как да си приготвите домашен шоколад, както и съвети как се темперира.
Домашен шоколад
Необходими продукти: 250 гр. какаово масло, 80 гр. кокосово масло, 100 гр. какао, 2.5 с.л....
07 Септ.
Приготвяне на домашни бебешки пюретаКогато решите да приготвяте домашни пюрета за вашето бебе, имайте в предвид, че е добре в храната на бебето да се въвеждат нови плодове и зеленчуци, 2-3 пъти в месеца....
10 Август
3
Приготвяне на домашни плодови сиропиВсичко, което се приготвя между четирите стени да един дом трябва да е направено с много желание, за да се хареса на онези, за които го приготвяме....
17 Май
1
Тънкости при приготвяне на сушиВкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
17 Април
1
Приготвяне на сладкиши без печенеКапризен десерт, в който се слагат няколко аромата, както споменахме приготвя се дълго и се изяжда изключително бързо....
09 Март
1
Приготвяне на домашни точени кориИстина е, че отнемат доста време, за да се приготвят, но определено си заслужава. Резултатът е много по-добър – всичко приготвено с тях става по-сочно и вкусно....
23 Януари
3
Съхранение и приготвяне на кестениСъществуват много различни технологии, по които може да бъде приготвен....
19 Окт.
1
Приготвяне и подреждате на мезетаТоплите мезета се сервират в съда, в който са приготвени, за да останат топли по-дълго време. Топлите съдове се слагат върху дъска, покрита с хартиена ажурна салфетка....
08 Окт.
Тънкости при приготвяне на пържолиПриготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
11 Септ.
22
Грешки при приготвяне на яхнииТой не ускорява, а забавя приготвянето на храната.
При силен огън водата бързо се изпарява и трябва да доливате нови и нови количества вода....
26 Януари
3