четвъртък, 24 април
9 суперзвезди на спорта, които не ядат месо
Кулинарни Съвети

9 суперзвезди на спорта, които не ядат месо

0

Могат ли вегетарианците да устояват на физическите натоварвания, като колегите им месоядци. Тези спортисти вегетарианци са доказателството за това. Те стигнаха върховете в своите дисциплини без никаква помощ от месо.

1

Вегани

Вегани - Обзор на текстовете за Вегани. Научете онова, което искате да знаете относно Вегани. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Вегани.
 • Вегани - Яденето на насекоми – за вегани и вегетарианциКое за какво е полезно

  Яденето на насекоми – за вегани и вегетарианци

  23.07.20137

  Консумацията на насекоми може да се превърне в нов източник за протеини и за хората, които изобщо не са свикнали да ги консумират.

 • Вегани - Веганите страдат от липса на йодХранене при проблеми

  Веганите страдат от липса на йод

  07.05.20133

  Йод се намира е йодирана сол, морски дарове, яйца, млечни продукти, както и някои видове хляб. Дефицитът му по време на развитието на плода и в ранна детска възраст е водеща причина за мозъчни увреждания в голяма част от света.

 • Вегани - Деца вегетарианци - ползи и вредиХранене при проблеми

  Деца вегетарианци - ползи и вреди

  29.11.20124

  Има много родители, които не разрешават на собствените си деца да консумират месо, само защото те самите са се отказали от него. Според специалистите това може да се отрази върху развитието на хлапетата.

 • Вегани - Наръчник на вегана: какво да сготвим с темпеКакво да сготвя

  Наръчник на вегана: какво да сготвим с темпе

  21.10.20120

  Темпе се прави от соеви зърна, които се накисват, разпукват се и след като се почистят, се сваряват, но не до готовност. Вкусът на темпе прилича на пилешкото месо.

 • Вегани - Безвредно ли е вегетарианствотоКое за какво е полезно

  Безвредно ли е вегетарианството

  23.03.20123

  Макар всички да знаем за полезните качества на плодовете и зеленчуците, те не са в състояние да запълнят всички нужди на организма, затова диетолозите не са привърженици на този тип хранене.

 • Вегани - Кълновете са идеалната закускаКулинарни Съвети

  Кълновете са идеалната закуска

  14.04.20110

  Кълновете са идеални за закуска, но не се препоръчват за вечеря, защото човек трудно заспива заради приповдигнатия тонус на организма. Можете да отгледате полезни кълнове сами.

 • Вегани - Лекуваме диабета като станем вегетарианци?Кулинарни Съвети

  Лекуваме диабета като станем вегетарианци?

  14.01.201110

  Хората минали на вегетарианска диета смятат, че тя е излекувала диабета им. Диабетът се дължи на наднорменото тегло достигнало до кризисни рамери. Вегетарианцияте - вегани, лакто-вегетарианци.

 • Вегани - Кои са веганите?Кулинарни Съвети

  Кои са веганите?

  25.11.20102

  Веганите са строгите вегетарианци, които отхвърлят използването месо, мляко и животински продукти за храна. Те не използват изделия като кожа, коприна, вълна, пчелен мед, желатин.

 • Вегани - Типични вегетариански храниКулинарни Съвети

  Типични вегетариански храни

  24.11.20100

  Вегетарианството е начин на живот. Строгите вегетарианци се наричат вегани . Те отричат дори и пчелния мед като храна. Типични вегетариански храни са тофу, темпех, мисо, сейтан, кофу и др.

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки касаещи Вегани. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове на тема Вегани. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Вегани. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Вегани. Вегани, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.