петък, 4 септември
Храните, които стават вредни след претопляне
Кое за какво е полезно

Храните, които стават вредни след претопляне

0

Някои храни, които по принцип разпознаваме като полезни, могат напълно да обърнат положителното си влияе върху човешкия организъм, ако бъдат претоплени. За някои продукти е важно да ги консумираме на момента.

1

Гъби

Преглед на статиите и темите касаещи Гъби. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните публикации, класации и съвети касаещи Гъби.
  • Гъби - Гъбите пачи крак стигнаха 5 лв. за килограмКулинарни Новини

    Гъбите пачи крак стигнаха 5 лв. за килограм

    27.06.20150

    Диворастящите гъби пачи крак са стигнали рекордни стойности на пазара на едро. Към момента те са търгуват за 5 лева на килограм на пазарите в Смолянско.

  • Гъби - Само 1 процент от родните гъби стигат до нашия пазарЛюбопитно

    Само 1 процент от родните гъби стигат до нашия пазар

    28.05.20150

    Емблематични кулинарни съкровище като манатарка и пачи крак се изнасят главно за други европейски страни, а за свежа смръчкула родният потребител не може дори да си мечтае, тъй като реколтата се предлага единствено в чужбина.

  • Гъби - Как да приготвим КомбучаКое за какво е полезно

    Как да приготвим Комбуча

    01.05.20150

    Хората от династията Ян в Китай консумирали напитка от ферментирал чай. Наричали я еликсир на безсмъртието. Точно това е гъбата Комбуча, която добива все по-голяма популярност в нашето съвремие, отдалечено от природните блага.

  • Гъби - Уитлакоче – основа в мексиканската кухняКулинарни Съвети

    Уитлакоче – основа в мексиканската кухня

    24.04.20150

    Не е ясно кога странната гъба уитлакоче е започнала да става незаменима за мексиканците.

  • Гъби - Три начина да направим гъбен сосКакво да сготвя

    Три начина да направим гъбен сос

    23.02.20150

    Гъбеният сос е подходящ за всички видове месо, за риба, както и за много зеленчукови ястия, затова е добре да се научим да си го приготвяме по няколко начина.

  • Гъби - Оставете печурките за 1 час на слънце преди готвенеЛюбопитно

    Оставете печурките за 1 час на слънце преди готвене

    22.01.20150

    Изследователите препоръчват гъбите да се изваждат от опаковките и да се оставят навън на слънце за половин или един час, преди да ги подложите на кулинарна обработка

  • Гъби - Бум на натравянията с гъби, петима починахаКулинарни Новини

    Бум на натравянията с гъби, петима починаха

    14.10.20140

    Двама души, които са били опитни берачи на гъби, са починали от натравяне. Истински бум от натравянията с гъби има в Пловдив, където до момента са постъпили 14 души със симптоми на натравяне.

  • Гъби - Една от най-консумираните гъби у нас била токсичнаКулинарни Новини

    Една от най-консумираните гъби у нас била токсична

    26.09.20140

    Учен от Бълагрската академия на науките алармира, че една от най-търсените и консумирани гъби у нас – миша гъба, е токсична, като консумацията ѝ може да нанесе поражения.

  • Гъби - Пенсионери се натровиха с гъбиКулинарни Новини

    Пенсионери се натровиха с гъби

    22.06.20140

    Възрастно семейство се е натровило в петък вечерта с гъби. Пенсионерите са настанени в МБАЛ-Благоевград.

  • Гъби - Гъби КладницаВидове Гъби

    Гъби Кладница

    05.03.20143

    Кладницата е дървесна гъба, която се култивира лесно и успешно. Състав, ползи и отглеждане на гъби кладница. Разпознаване на гъби кладница. Кулинарна употреба на кладница.

  • Гъби - ПечуркиВидове Гъби

    Печурки

    27.02.20140

    Печурките представляват род базидиеви гъби, които имат симпатична бяла шапчица и нежна месеста част. Печурките са страхотно допълнение към месни и зеленчукови ястия. Печурките са полезни, но крият и сериозни рискове за здравето.

Избрани

Популярно по Темата

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Гъби. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. Гъби, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.