четвъртък, 24 април
Конфискуваха близо 300 кг нелегално месо
Кулинарни Новини

Конфискуваха близо 300 кг нелегално месо

0

Инспекторите от Агенцията по безопасност на храните конфискуваха близо 300 килограма нелегално месо в Асеновград и съседните села.

1

Месо

Месо - Списък на темите касаещи Месо. Открийте това, което ви трябва относно Месо. Прегледай най-новите публикации, класации и препоръки по темата Месо.
 • Месо - Как да приготвим перфектните кюфтетаКулинарни Съвети

  Как да приготвим перфектните кюфтета

  13.04.20143

  За да направите перфектни кюфтета, купете парче свинско и парче телешко от магазина и ги пуснете в машинката за месо три пъти.

 • Месо - Печеното пиле е най-засищащата хранаХранене при проблеми

  Печеното пиле е най-засищащата храна

  04.04.20140

  Пилешкото месо ни засища най-много според диетичният режим на хранене, съобразен с индекса на засищане на продуктите. Подобни храни са лещата, риба тон, банани, обезмаслена извара, ориз и др.

 • Месо - Търговци пробутват старо агнешко на ниски цениКулинарни Новини

  Търговци пробутват старо агнешко на ниски цени

  01.04.20140

  Клиенти алармираха, че само 20 дни преди Великден български търговци примамват потребителите с ниски цени на агнешко месо, някое от което е от миналата година.

 • Месо - Биомесото по родните пазари ще се увеличиКулинарни Новини

  Биомесото по родните пазари ще се увеличи

  31.03.20141

  Наскоро беше обявено, че по програмата за развитие на селските райони, която ще подпомага биологичното животновъдство, е предвидено да се увеличи количеството на биомесото по родните пазари.

 • Месо - Хитринки за вкусно печеноКулинарни Съвети

  Хитринки за вкусно печено

  23.03.20140

  За да приготвите вкусно печено, то се реже напречно на мускулните влакна и се начуква. Добре е преди печенето да се запържи, за да се получи хрупкава коричка, а вътре месото да остане сочно.

 • Месо - Колбасите могат да станат полезни с бебешко акиКое за какво е полезно

  Колбасите могат да станат полезни с бебешко аки

  14.03.20140

  В последните години се изговори много за некачествените и вредни съставки в саламите. Може ли тази практика да се промени? Според микробиолозите от Каталунския институт за изследване на храните и земеделието в Хирона - може.

 • Месо - Сърбите консумират тонове месо от умрели животниКулинарни Новини

  Сърбите консумират тонове месо от умрели животни

  13.03.20140

  Данните сочат, че в съседна Сърбия всяка година на пазара изтичат 150 000 тона месо от умрели животни, което носи около 300 милиона евро печалба на черния пазар.

 • Месо - Червената леща е идеална за пюре, кафявата се съчетава с месоКулинарни Съвети

  Червената леща е идеална за пюре, кафявата се съчетава с месо

  13.03.20140

  Кафявата леща се съчетава добре с различни видове месо и запазва формата си след варене. Червената леща се разварява бързо, затова е идеална за пюрета и супи.

 • Месо - Как се пече цяло парче месоКулинарни Съвети

  Как се пече цяло парче месо

  10.03.20142

  Месото, изпечено на цяло парче, не само е много вкусно, но и много празнично ястие, което се сервира в съответстващ съд и с правилно подбрана гарнитура.

Какво другите търсят

Теми и заръки относно Месо. Готвач.бг се стреми да публикува често разнообразни статии на тема Месо. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Месо. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Месо. Месо, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.