Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Аз съм в постоянна дилема,колко точно трябва да втаса.Много полезно инфо.
Албена Асенова коментира:
Бързо,лесно,вкусно.
Албена Асенова коментира:
Много впечатляващ десерт.Ще блесна с него.
Албена Асенова коментира:
За доста ястия става.ЧУДЕСЕН.
Албена Асенова коментира:
РикотаРикота16.08.2022
Продава се и е известно като сирене,но си е чиста извара.
Албена Асенова коментира:
Обожавам маскарпоне и толкова много неща могат да се приготвят с него.
Албена Асенова коментира:
А лимеца?Той не ли българска храна?
Албена Асенова коментира:
Майк Адамс предуперждава ама няма кой да чуе.
Албена Асенова коментира:
Не знам дали бори рака,но определено са здравословни.
Албена Асенова коментира:
Много добре поднесено.Бях го забравила този десерт.
Албена Асенова коментира:
И на сач сигурно ще стане.Вкусотиика.
Албена Асенова коментира:
Буранията не е ли каша с лапад?
Албена Асенова коментира:
Ох,вкус от детството.Бяха традиция да се приготвят за Нова година у дома.
Албена Асенова коментира:
Наистина отвътре остават течни.Пекат ли се и минута повече стават обикновени кесчета.
Албена Асенова коментира:
Предпочитам си рожден ден по български,с тортичка и многооооо подаръци.
Албена Асенова коментира:
Грис халва със сладолед-интересна комбинация!Изостря любопитството ми.
Албена Асенова коментира:
Печен или паниран-перфектно решение за приготвяне на карфиол.
Албена Асенова коментира:
Готвенето в йенска тенджера е перфектното решение за здравословно приготвяне на храна.