Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Катми на сач
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Катми на сачВсяка готова катма се маже веднага с масло. Катмите на сач се поднасят със сладко, шоколад, мед, сирене, кашкавал......
Как да си приготвим катми на сачЗа самия сач е важно да се подчертае, че преди да започнете да ги правите, трябва хубаво да го загреете....
2
Ретро катми на сач
Брашното, водата и солта се разбиват с миксер. Получава се рядко палачинково тесто, достатъчно за 10 броя катми....
Селски дебели катми на сач
Така приготвената смес се оставя за около 40 минути, з да шупне.
Катмите се пекат на сач, на среден огън....
КатмиОставя се да втаса.
След това се пекат на сач или на тефлонов тиган без мазнина.
След като са готови катмите ги намажете с масло....
8
Как се готви на сач?
Той позволява равномерно разпределяне на топлината и бавно готвене, което прави месото и зеленчуците сочни и невероятно вкусни....
Тайната на вкусните катмиАко сте решили да правите всичките катми сладки, към сместа може да добавите ванилия, за да станат по-ароматни или някаква друга есенция по избор...
2
Зеленчукови специалитети на сач
Споменавайки за сач, първото, за което повечето домакини се сещат са катми....
Болярски катми
Катмите се изпичат на сач или тиган, като след това се намазват с масло. Поднасят се с мед, сирене или сладко....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: