Gotvach.bg»Избрани Колекции»Прготвяне на Прясно Осолена Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Прготвяне на Прясно Осолена Риба

Прготвяне на Прясно Осолена Риба

Открий всички 12 кулинарни идеи за прготвяне на прясно осолена риба в Gotvach.bg.
Ето как се осолява и маринова рибаЕто как се осолява и маринова рибаРибата е един от най-полезните продукти, чиято консумация е задължителна поне по няколко пъти седмично. Голямо разнообразие от видове риба, които...
Осоляване на рибаОсоляване на риба
Ето и някои рецепти за маринована и/или осолена риба: осолена скумрия, маринована хамсия и маринована скумрия....
Как се опушва риба?Как се опушва риба?
Преди същинското опушване рибата трябва да бъде осолена....
Няколко варианта за осоляване на рибаНяколко варианта за осоляване на риба
Осоляване на риба със суха сол Рибата се измива от слузта, почиства се от люспите и вътрешностите и се отцежда....
Риба МойваРиба Мойва
В 100 грама прясна риба се съдържат само 116 калории....
Риба мечРиба меч
Риба меч /Xiphias gladius/ представлява хищна риба от разред Бодлоперки /Perciformes/, която е особено популярно заради специфичния си външен вид....
Риба ПлатикаРиба Платика
Осоляват се с морска сол и се държат 2-3 дни на хладно в затворен съд....
Риба ФагриРиба Фагри
Морето ни поднася в дар невероятно разнообразие от вкусна и полезна храна. Най-голям дял от нея се пада на рибите. Сред тях има една, която носи...
Риба ТонРиба Тон
1
Избор и съхранение на риба тон - Макар предпочитана консервирана риба тон се продава и прясна - на стекове, филета и парчета....
Риба ТрескаРиба Треска
1
На пазара също така има разнообразие от марки осолена или опушена треска....
Как да съхраняваме прясна риба и мидиКак да съхраняваме прясна риба и миди
При студеното пушене предварително изчистената, изкисната и осолена риба се опушва на най-много 40 градуса....
Съвети за приготвяне на прясна риба ТонСъвети за приготвяне на прясна риба Тон
Ако пържите прясна риба тон имайте предвид, че само леко да порозовее от двете страни и рибата е готова....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: