Моите коментари

Admin коментира:
супер идеи, но всъщност можеха да бъдат добавени като отделни рецепти
Admin коментира:
Повечето производители дават температура до 240 градуса, за по-сигурно
Admin коментира:
ХУБАВО ДА СЕ ЗНАЕ
Admin коментира:
Хубаво е да се знае за ползите от билките, но при пнемония консултацията с лекар специалист е задължителна
Admin коментира:
хубаво е да се знае
Admin коментира:
Изглежда доста обещаваща
Admin коментира:
Заслужава си да се опита
Admin коментира:
изглеждат доста апетитно
Admin коментира:
БейлисБейлис09.02.2022
интересно
Admin коментира:
посолва се като го сложите с водата да се пече
Admin коментира:
половин чаена лъжица, даже 1/3
Admin коментира:
1 и 1/2 се има предвид
Admin коментира:
За да е суров ориза или сте го извадили прекалено рано или сте използвали друг сорт ориз, който изисква повече вода. Рецептата е многократно изпробвана и е точна.
Admin коментира:
добавя се към сместа в 5-ото изречение и се бърка докато сосът се сгъсти
Admin коментира:
благодаря за информацията
Admin коментира:
Благодаря за коментара, рецептата е коригирана. Това е стара рецепта, която сме я явно изпуснали. Разчитаме на опцията за Коментиране и Докладване потребителите сами да докладват нередности, за да можем да ги коригираме.
Admin коментира:
Уни сос е готов сос, който се продава по магазините, но може и без него.