Пак изкушаваш, Миме :) Страхотна вкусотия, във врата има много крехко месо, също е идеално за супа. Аз лично предпочитам месото да ми е топло, но това е въпрос на вкус, и студено бих го хапнала :))
Лелее, уникална вкусотия, това дробене много го обичам.Често ходим по селата и на разни събори, винаги сме голяма компания, от моите близки и приятели никой не яде карантии и дробенето, а на тези събори винаги се сервира агнешко с дробене. Всички го прехвърлят в моята чиния и аз като невиждала всичко си изяждам. Едва ходя после, обаче не го оставям :)) Страхотно е, Дани!
Аз ви благодаря, радвам се че ви е харесала. Чудесна идея е да замените с кюфтенца, когато някой влага в дадена рецепта и частица от себе си, става още по вкусно,както се е получило и при вас :)
Поздрави!
Тази рецепта е такава глупост, че и снимка са и сложили даже. Как ще ги печеш тези ребра в микровълнова, като ще изтече толкова мазнина, че ще гръмнеш заедно с ребрата. Тази снимка не е приготвена по тази рецепта и за безопасност не препоръчвам да се прави по посочени метод.
Е много хубаво, после българите били затлъстели, ми ще се угояват като хапват боклуци.
Аз не знам защо не почнат да правят и апартаменти само със спалня и тоалетна, като кухни не им трябват, тъкмо само да спят и да .......
Никога не съм опитвала риба с чубрица, честно казано не искам и да пробвам. А да не казвам че този пангасиус,много хора се лъжат да го купуват и не ми е ясно какво точно му харесват, но хора и вкусове всякакви, може тези подправки да му подхождат.. Вкуса обаче на тази риба с чубрица и кетчуп със сигурност ще е запомнящ :))
Ще се абонирам специално за коментарите към тази рецепта, че ми е любопитно някой дали ще се престраши да опита :))
То тук няма кой знае какво да не се получи, месце, подправки, марсала - супер комбинация, освен хвойната, която е със силен аромат и не знам, ако искаш пробвай, аз не съм и фен.
Миме, хвойна има в био магазините и на био щандовете в супермаркетите. Продава се в пликчета,изсушена,прилича на сушени сини боровинки, малки зрънца, аз лично не я харесвам. По принцип е полезна, но в никакъв случай не трябва да се приема от хора,които имат бъбречни проблеми. Рецептата е хубава, но не бих сложила хвойна, езика направо тръни от нея.
Здравей Таня, тази пастичка изглежда супер вкусна, но нещо описанието на рецептата не отговаря на това което виждам на тази снимка. Точно по тази причина гласувах с по ниска оценка. Първо такава точно пастичка си купувам от близката сладкарница, да не казвам че същата може да намериш и на сладката витрина в супермаркета. Няма да коментирам твое дело ли е или не, ще си позволя само да коментирам това което ти ни предлагаш като рецепта. В описанието е дадено че изпичаме два блата, накрая обаче като сглобяваш тортата слагаш три блата. Другото, което прави впечатление е за крема- какаовия крем с варене, който ти описваш не е ползван за тази торта. На снимката са два крема-един сметанов бял и втори шоколадово маслен или отново на сметанова основа крем. Това е моето мнение, поздрави! :)
Моите коментари