Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Пак изкушаваш, Миме :) Страхотна вкусотия, във врата има много крехко месо, също е идеално за супа. Аз лично предпочитам месото да ми е топло, но това е въпрос на вкус, и студено бих го хапнала :))
Сия Рибагина коментира:
Много добра рецепта, голяма вкусотия!
Сия Рибагина коментира:
Лелее, уникална вкусотия, това дробене много го обичам.Често ходим по селата и на разни събори, винаги сме голяма компания, от моите близки и приятели никой не яде карантии и дробенето, а на тези събори винаги се сервира агнешко с дробене. Всички го прехвърлят в моята чиния и аз като невиждала всичко си изяждам. Едва ходя после, обаче не го оставям :)) Страхотно е, Дани!
Сия Рибагина коментира:
Доби, много е красива, като нарисувана е.. разкош!
Сия Рибагина коментира:
Аз ви благодаря, радвам се че ви е харесала. Чудесна идея е да замените с кюфтенца, когато някой влага в дадена рецепта и частица от себе си, става още по вкусно,както се е получило и при вас :) Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Интересна супа, която бих опитала, добро съчетание на вкусовете би се получило.
Сия Рибагина коментира:
харесва ми защото рецептата е универсална и може да се сложи в тези цървулки почти всичко :)
Сия Рибагина коментира:
Тази рецепта е такава глупост, че и снимка са и сложили даже. Как ще ги печеш тези ребра в микровълнова, като ще изтече толкова мазнина, че ще гръмнеш заедно с ребрата. Тази снимка не е приготвена по тази рецепта и за безопасност не препоръчвам да се прави по посочени метод.
Сия Рибагина коментира:
Хахаха, то до 2030 какво ли още няма да измислят, няма да се учудя, ако през 2030 не ние печем пуйките, а те нас :)))
Сия Рибагина коментира:
Е много хубаво, после българите били затлъстели, ми ще се угояват като хапват боклуци. Аз не знам защо не почнат да правят и апартаменти само със спалня и тоалетна, като кухни не им трябват, тъкмо само да спят и да .......
Сия Рибагина коментира:
Ужас.. а аз в момента хапвам шоколад...направо ми се отяде...
Сия Рибагина коментира:
Никога не съм опитвала риба с чубрица, честно казано не искам и да пробвам. А да не казвам че този пангасиус,много хора се лъжат да го купуват и не ми е ясно какво точно му харесват, но хора и вкусове всякакви, може тези подправки да му подхождат.. Вкуса обаче на тази риба с чубрица и кетчуп със сигурност ще е запомнящ :)) Ще се абонирам специално за коментарите към тази рецепта, че ми е любопитно някой дали ще се престраши да опита :))
Сия Рибагина коментира:
То тук няма кой знае какво да не се получи, месце, подправки, марсала - супер комбинация, освен хвойната, която е със силен аромат и не знам, ако искаш пробвай, аз не съм и фен.
Сия Рибагина коментира:
Миме, хвойна има в био магазините и на био щандовете в супермаркетите. Продава се в пликчета,изсушена,прилича на сушени сини боровинки, малки зрънца, аз лично не я харесвам. По принцип е полезна, но в никакъв случай не трябва да се приема от хора,които имат бъбречни проблеми. Рецептата е хубава, но не бих сложила хвойна, езика направо тръни от нея.
Сия Рибагина коментира:
Прекрасно изпълнение, много е красива, особено неопечена, защото при печене винаги малко се променя. Пропуснала си само количеството на брашното :)
Сия Рибагина коментира:
Допадна ми тази рецепта, само ме притеснява чашата какао, струва ми се много това количество
Сия Рибагина коментира:
Здравей Таня, тази пастичка изглежда супер вкусна, но нещо описанието на рецептата не отговаря на това което виждам на тази снимка. Точно по тази причина гласувах с по ниска оценка. Първо такава точно пастичка си купувам от близката сладкарница, да не казвам че същата може да намериш и на сладката витрина в супермаркета. Няма да коментирам твое дело ли е или не, ще си позволя само да коментирам това което ти ни предлагаш като рецепта. В описанието е дадено че изпичаме два блата, накрая обаче като сглобяваш тортата слагаш три блата. Другото, което прави впечатление е за крема- какаовия крем с варене, който ти описваш не е ползван за тази торта. На снимката са два крема-един сметанов бял и втори шоколадово маслен или отново на сметанова основа крем. Това е моето мнение, поздрави! :)
Сия Рибагина коментира:
Като видя нещо толкова шоколадово, няма как да не изразя възхищението си. За мен колкото по шоколадово, толкова по добре :) Чудесна торта!