Моите коментари

Лидия - Гери коментира:
Поредните изкуствено произведени продукти.
Лидия - Гери коментира:
Един от най - често използваните методи за размразяване е микровълновата печка.
Лидия - Гери коментира:
Аз използвам морков и целина.
Лидия - Гери коментира:
Полезна информация.
Лидия - Гери коментира:
Едва ли е препоръчително да се пият по 5 кафета на ден . А все по често закуската се заменя с кафе. Аз от личен опит не смятам че когато се пие кафе и много бързо се огладнява.
Лидия - Гери коментира:
Езикът не е труден за приготвяне. След като се свари , за секунди се потапя в студена вода и се обелва лесно. След това може да се панира в брашно и яйце или подпечен с масло.
Лидия - Гери коментира:
Получава се хубава разядка от сварени и пасирани патладжани с майонеза, копър и чесън.
Лидия - Гери коментира:
Към вратните пържоли с топено сирене бих прибавила и малко гъби печурки.
Лидия - Гери коментира:
Може да се приготви и кисело зеле с пушени гърди.
Лидия - Гери коментира:
Едно от любимите ми сладка. Белите череши се получават хубаво и в захарен сироп.
Лидия - Гери коментира:
Изпитано от мен средство за спиране на хремата, и може би едно от най - ефикасните.
Лидия - Гери коментира:
Маста е много подходяща за направа на някои сладки, тъй като те стават по меки, докато маслото ги стяга.
Лидия - Гери коментира:
Аз я приготвям тази рецепта като добавям и малко ориз.
Лидия - Гери коментира:
Когато се пекът ядки, освен че се напръскват с малко вода, и се поръсват със сол може да се добави и малко брашно.
Лидия - Гери коментира:
Интересна идея, заслужава си да се пробва.
Лидия - Гери коментира:
Аз ги приготвям като слагам червен пипер и чубрика.
Лидия - Гери коментира:
Например за ликьора от вишни 3 кг.плод с 2 литра силна ракия. За захарният сироп около 600 гр. захар с 200 гр. вода/ клкото да се стопи захарта/.
Лидия - Гери коментира:
Благодаря. Бисквитите са обикновени/ но не са от тези дебелите, а от по тънките- житен дар/и не се напояват с нищо.