Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Как така дозата за горещо кафе е 2 с.л. ,а за студеното айс кафе е 160 грама?
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Ако желаете може да я сиропирате. Аз в случая съм я приготвила така, за да е по- хрупкава и лека, но винаги може да се експериментира.
Yordanka Kovacheva коментира:
Това не е гаспачо.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Семенцата или шушулките от бергамот всъщност са самите семки на цитрусовия плод ли? Или е нещо друго? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Това как Ви изглежда на Вас е едно, а какво е в действителност е съвсем друго :) По тази логика сигурно и таратора ще оприличите на разтопено "сирене" с краставици. И това, с което е поръсена студената супа на снимката е сушен копър, а не черен пипер.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. В описанието на рецептата пише да добавим содата, но такава липсва в продуктите. Колко е количеството и? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Достаъчно ясно пише къде и кога се слага виното :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря за пояснението :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Реално това не са точно пържени филийки, а Френски тост (French Toast), затова не знам доколко е удачна промяната на заглавието...
Yordanka Kovacheva коментира:
Радвам се, че ви е харесала :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Не съм пробвала, но предполагам, че ще може, стига фирмите да са смлени добре. Ще се радвам ако опитате и споделите:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Зарадвахте ме :) И аз благодаря и съм щастлива,че ви е допаднала рецептата:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. В описанието на рецептата присъства кориандър, който го няма в продуктите? Сгрешен ли е или наистина го има в рецептата? Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ме зарадвахте :) Благодаря, че сте се доверили на рецептата!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Радвам се,че Ви е допаднала!
Yordanka Kovacheva коментира:
Това не е Киш..
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Радвам се,че ви е харесал хумуса! :)