Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Ами сложете си още подправки по ваш вкус щом чесън, копър,магданоз и черен пипер ви е малко :) Вкусове има най - различни, затова си търсете рецепти според вашите критерии - с много подправки или с по- силни на вкус продукти.
Yordanka Kovacheva коментира:
Тестото за този кекс не е пандишпаново.
Yordanka Kovacheva коментира:
И аз предпочитам куахада пред желатин. Освен, че стяга на момента, самият вкус и текстура на десертите е по- добър. Може ли да споделите от къде закупувате куахадата? Ще съм благодарна :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Процедурата с отцеждането на пъпеша защо се прави, след като после пише да се смеси със отцедения сок и се връщаме пак в първоначалната позиция?
Yordanka Kovacheva коментира:
Вие говорите за Куахада предполагам. Тя няма нищо общо с желатин, стяга веднага.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Колко грама е крема сиренето? Разфасовки има в различни грамажи.
Yordanka Kovacheva коментира:
Колко точно е количеството на бисквитите и на сметаната? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
"Домашният хляб не се рони толкова много като купешкия, пък и има по-голяма трайност". - това изречение като твърдение е грешно.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Какво е това "боровинково кадифе"? Готова смес за блат ли е или от типа на пудинг нещо?
Yordanka Kovacheva коментира:
Маската е добра и съм доволна от начина по който си чувствам кожата. Малко е гъстичка и трудна за нанасяне, а моят зелен чай беше на по- едри листенца, които като останат залепени на лицето в продължение на половин час доста гъделичкат:)) Но си струва да потърпи човек :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви :) Радвам се, че сладкиши се е харесал:)
Yordanka Kovacheva коментира:
По никакъв начин не е даден отговор на въпроса каква е разликата между скариди и лангустини.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Как направихте крема и блата не стана ли рядък с тази 1 ч.ч. вода?
Yordanka Kovacheva коментира:
Пържолите от какво месо са?
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз благодаря за отзива и много се радвам, че хлябът се получил добре :)