Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Лазаня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Лазаня

Как да Сготвя Лазаня

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно как да сготвя лазаня в Gotvach.bg.
Да си приготвим здравословна лазаняДа си приготвим здравословна лазаняЛазанята се прави с плънка от кайма и някакви зеленчуци, но всеки може да си я приготви, както намери за добре и както предпочита....
Точните стъпки за идеалната лазаняТочните стъпки за идеалната лазаня
1
Истината обаче е, че дори само една погрешна стъпка може да провали цялата рецепта....
Тайните на сочната плънка за лазаняТайните на сочната плънка за лазаня
1
Тавата, в която се приготвя лазанята, се намазва с мазнина и на дъното се излива малко сос бешамел, приготвен от прясно мляко, масло и запържено в...
Какво да приготвя с кори за лазаня освен лазаня?Какво да приготвя с кори за лазаня освен лазаня?
Супа с кори от лазаня Можете да приготвите вкусна супа с паста по избор с участието на кори от лазаня....
Българска лазаняБългарска лазаня
1
След това добавяме доматения сос и подправките и зачакваме малко да се сгъсти сместа. Време е да отворим корите за лазаня....
Сицилианска лазаняСицилианска лазаня
9
Оставяме да къкри за около 20 мин. Корите за лазанята се сваряват за около 5 мин....
Лазаня БисиЛазаня Биси
Прибавят се подправките и се оставя да поври 15-20 минути. Бешамеловият сос се приготвя, като се загрява олиото и се добавя брашното....
Класическа лазаняКласическа лазаня
3
Сварете корите за лазаня. Пригответе тава за печене, която се поръсва с 1/3 от соса болонезе....
Лазаня БианчиЛазаня Бианчи
Добавя се сметаната и половината от солта, оставя се да кипне и се сваля от котлона....
Лазаня КарбонараЛазаня Карбонара
1
Бланширайте корите за лазаня и подредете част от тях в намазана с приготвения сос тавичка....
Зеленчукова лазаняЗеленчукова лазаня
Печете лазанята в загрята на 190 градуса фурна за около 30-40 минути, като 10 минути преди да я извадите, трябва да я поръсите с настърган кашкавал...
Вита лазаняВита лазаня
Корите се потапят във вряща вода, леко да омекнат, за да може да се навиват....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: