Приложение на Белтъците

Разгледай всички 12 избрани предложения за приложение на белтъците в Готвач.бг.
БелтъциБелтъци
. Биологичната ценност на хранителните белтъци се определя от техния аминокиселинен състав. Белтъците, съдържащи всички аминокиселини в достатъчно...
Как стават белтъците на пяна?Как стават белтъците на пяна?
Да разбиембелтъците на пяна далеч не е толкова трудно колкото да разбием белтъци на сняг. Белтъците на пяна могат да се добавят към много...
Как се бият белтъци на снягКак се бият белтъци на сняг
1
сок за 1 белтък. Сол – добавяйте за по-лесното разбиване на белтъците, дори когато те ще се използват за сладки изделия. Сложете я преди да...
Какво да си направим с белтъциКакво да си направим с белтъци
за десерти, но има и едно много интересно предложение за питка, приготвена само с белтъци. Ореховки Необходими продукти: 5 белтъка, 1 ½ ч.ч...
Как да отделим жълтъците от белтъците?Как да отделим жълтъците от белтъците?
Вече има всякакви измислени приспособления за отделяне на жълтъците от белтъците. Например цедка, керамична чаша, силиконови разделителни за...
Защо белтъците не стават на сняг?Защо белтъците не стават на сняг?
белтъците станат на пяна, да добавите малко лимонов сок, не повече от 1 ч.л. На 4 белтъка. Ако трябва да правите сладки белтъци, не добавяйте...
Как се разбиват белтъци на водна баня?Как се разбиват белтъци на водна баня?
изправяли пред предизвикателството да се справят с нещо толкова пипкаво като разбиването на белтъци от първия път. Професионалистите ще ви...
Какво да правя с останалите белтъци?Какво да правя с останалите белтъци?
с останалите белтъци? Белтъците се използват за направата на доста неща. С тях примерно може да си направите целувки, кокосови пастички...
Растителни белтъци и ролята им в живота ниРастителни белтъци и ролята им в живота ни
Растенията ни дават безценните за нашето здраве растителни белтъци, които са безвредни, вкусни и изключително здравословни. В различните...
Нужни са ни до 120 гр. белтъци дневноНужни са ни до 120 гр. белтъци дневно
може да се увеличи 2-3 пъти. Важно е обаче не само количеството, но и качеството на консумираните белтъци. Белтъците се състоят от по-прости...
Кулинарно приложение на чедърКулинарно приложение на чедър
Чедър е едно от най-известните английски сирена. То е с цвят на слонова кост и е с наситен вкус и аромат. Чедърът зрее от шест месеца до пет...
Кулинарно приложение на маскарпонеКулинарно приложение на маскарпоне
1
Сиренето маскарпоне, което става все по-популярно у нас, е меко сирене от каймака на биволско или краве мляко. То е с приятна кремообразна...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: