Употреба на Джинджифил

Разгледай всички 22 авторски предложения относно употреба на джинджифил в Готвач.бг.
Джинджифил
33
джинджифил. В китайската кухня друг начин за обработка на джинджифила е захаросването. Кората му се обелва, накисва се в хладка вода, след...
Маринован джинджифил
Използвайте пресен джинджифил, чиято кора може да обелите по желание. След това го нарежете на тънки листчета с дебелина 1-2 мм, като използвате...
Захаросан джинджифил
чай. Свареният джинджифил се слага в тенджера, добавя се захарта и водата, за да се сварят резените в сироп. Вари се на силен огън при...
Джинджифилов хляб
средата, излезе чисто. Готовият джинджифилов хляб се охлажда за 10 минути преди да се извади от формата. Оставя се да престои поне за 2 часа...
Как да съхраняваме джинджифил
4
В почти всички магазини за хранителни стоки вече можем да намерим джинджифил. Ароматната подправка трябва да се съхранява правилно, за да даде...
Как да изсушим джинджифил?
употреба. Ключът към успешното кореново съхранение е в правилният избор на пресен джинджифил. Той трябва да с плътен, еластичен гръбнак със ...
Лесен кекс с джинджифил
В купа се разбиват яйцата със захарта до побеляване. Добавя се кисело мляко с разбита в него сода и ванилия. Сипва се олио и джинджифил на...
Пържен хек с джинджифил
, джинджифил на прах и рендосана кора от един лимон. Объркайте всички подправки заедно и с тях намажете парчетата хек отвън и отвътре. Оставете ги ...
Здравословни Сладки с Джинджифил
Смесваме сухите съставки в дълбок съд. Към тях добавяме кокосовото масло, меда и започваме да месим. Ако тестото ви започне да става на трохи...
Канелени сладки с джинджифил
. Излейте тази смес при маслените трохи заедно със джинджифила, канелата, индийското орехче, бакпулвера и карамфила. Замесете с пръсти меко и гладко...
Запечен грейпфрут с джинджифил
Жълтъците се разбъркват с вино, захар, джинджифила и ванилия. Загрява се и леко завира, след което се оттегля. Леко трябва да се сгъсти...
Коледни сладки с джинджифил
2
В купа се разбиват с тел яйцата със захарта, добавя се мед, смлените орехи, джинджифилът и содата. Замесва се меко тесто с брашното, да не лепне...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: