Употреба на Джинджифил

Разгледай всички 3 авторски предложения относно употреба на джинджифил в Готвач.бг.
Джинджифил
Джинджифил
33
джинджифил. В китайската кухня друг начин за обработка на джинджифила е захаросването. Кората му се обелва, накисва се в хладка вода, след...
Маринован джинджифил
Маринован джинджифил
Използвайте пресен джинджифил, чиято кора може да обелите по желание. След това го нарежете на тънки листчета с дебелина 1-2 мм, като използвате...
Захаросан джинджифил
Захаросан джинджифил
чай. Свареният джинджифил се слага в тенджера, добавя се захарта и водата, за да се сварят резените в сироп. Вари се на силен огън при...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: