Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави идеалното пандишпаново тестоПандишпановото тесто, познато и като бисквитено тесто, е може би най-популярното тесто, използвано за приготвянето на различни торти, сладкиши, реванета...
Украса за торти от захарно тестоЗа да украсите тортата със захарно тесто, трябва да разточите с точилка захарното тесто....
1
Да си направим тесто за хлябСлед това изберете съда, в който ще замесите тестото. Може да е тава или друг подходящ съд....
6
Как да направим тесто на конци?
А другият въпрос, който възниква, е:
Как да се приготви тестото на конци?
Основните правила за приготвяне на такова тесто са следните:
1....
Тънкости при работата със захарно тесто
Фигурките от захарното тесто трябва да се изрязват с остри резци, за да не се получава разтягане на тестото....
Тайната на перфектното тесто за пицаПри прекалено много вода тестото не може да се разточи. Ако има много малко вода, тестото ще е жилаво....
7
Разликата между кроасаново и бутер тесто
Кроасановото тесто и бутер тестото си приличат по това, че и двата вида тесто се разцепват на пластове, когато се пекат....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: