Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Сушене на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушене на месо във фурнатаЕто на какво трябва да обърнете внимание, когато сушите месо в печката си.
Избор на месо
За сушене говеждо месо е най-подходящо....
Да си направим сушено месоРазгледай още тези рецепти за сушено месо, домашна луканка и пастърма....
11
Домашно опушване на месо
За да избегнете това, всяко парче месо се обвива с парче плътна намокрена хартия.
Свинско месо се опушва за около пет часа....
Сушене на зеленчуциДори в домашни условия можем да си направим сушени зеленчуци, които след това да използваме за различни гозби....
3
Технология на сушене na на риба, месо и билки: Какво трябва да знаем
Сушене на месни специалитети като бабек, старец, луканка, наденица и др....
Тънкости при сушене на плодове в домашни условия
Сушене на плодове в домашни условия
Целта на сушенето е да се намали количеството вода чрез загряване и по този начин да предотврати развитието на...
Как си приготвим сушени плодове в домашни условия
Приготвянето на домашни сушени плодове се извършва по 2 основни метода:
Сушене на плодове на открито
Тази техника е подходяща за тези, които...
Еленско МесоЕленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани....
1
Пуешко Месо
Пуешкото месо придобива много интересен вкус в комбинация с праз, бадеми, сушени кайсии и целина....
Агнешко Месо
Избор и съхранение на агнешко месо
- Купувайте агнешко месо, чието месо е плътно и с леко розовеникав цвят....
Гъше месо
Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: