Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Омесим Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Омесим Козунак

Как да Омесим Козунак

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как да омесим козунак в Gotvach.bg.
Как да оплетем козунакКак да оплетем козунакСлед това се оставя да втаса добре, омесва се още веднъж, след което се слага във форми, където втасва още....
Не е ли гениално? Да омесиш козунак на конци в пералнятаНе е ли гениално? Да омесиш козунак на конци в пералнята
Според традициите не може да посрещнем Великден без козунак, но за да стане наистина вкусен, трябва да бъде омесен добре....
Да си направим домашен козунакДа си направим домашен козунак
5
Зарадвайте вашите близки и приятели с домашно приготвен козунак. Как да си направим домашен козунак? Вижте нашето предложение!...
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунак
5
След омесване на брашнената смес, тя не бива да се бие силно. Козунакът се меси бавно и се оставя да втаса....
Съвети при печене на козунакСъвети при печене на козунак
На финала, не вадете козунака от фурната, преди той да е изстинал....
Панетоне - италиански козунак за КоледаПанетоне - италиански козунак за Коледа
Следващата стъпка е да добавите предварително настърганата кора от лимона и портокала, както и ядките и сушените плодове и пак да омесите тестото....
Тайната на вкусния домашен козунакТайната на вкусния домашен козунак
5
Тестото се омесва добре, докато не се появят мехурчета въздух в него. Ако месите на ръка, това може да отнеме повече от час....
Как правилно да замесим и сплетем козунакКак правилно да замесим и сплетем козунак
През това време може да се премеси още веднъж. Готовото втасало тесто се омесва за пореден път....
Идеи за сладкиши със сух козунакИдеи за сладкиши със сух козунак
Нужно е да се охлади за час-два преди да се нареже и поднесе сладкишът със сух козунак....
Съвети за направата на вкусен козунакСъвети за направата на вкусен козунак
За да стане козунакът добър, той трябва да се приготвя при температура на помещението над 35 градуса....
Рецепти за бърз и пухкав козунакРецепти за бърз и пухкав козунак
1
А ето как да направите и: - козунак на конци: - козунак без яйца; - козунак в хлебопекарна....
Кулинарни техники при месенето на козунакКулинарни техники при месенето на козунак
Важна техника при плетенето на козунак е, че се плете много рехаво, а не стегнато, козунакът трябва да има място, за да втаса хубаво и като се изпече...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
55
44
30
21
10
Дай твоята оценка: