Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Омесим Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Според традициите не може да посрещнем Великден без козунак, но за да стане наистина вкусен, трябва да бъде омесен добре....

Какво да правим със сухия козунак, за да не се налага да хвърляме храна и да му се наслаждаваме по-дълго?...

5

5

Следващата стъпка е да добавите предварително настърганата кора от лимона и портокала, както и ядките и сушените плодове и пак да омесите тестото....

5

През това време може да се премеси още веднъж.
Готовото втасало тесто се омесва за пореден път....

Не пропускайте да приготвите за празничната трапеза и някои от тези ефектни сладки за Великден или този бърз козунак омесен в хлебопекарна....

Нужно е да се охлади за час-два преди да се нареже и поднесе сладкишът със сух козунак....

За да стане козунакът добър, той трябва да се приготвя при температура на помещението над 35 градуса....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
55
44
30
21
10
Дай твоята оценка: