Gotvach.bg»Избрани Колекции»Моцарела как се прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Да си направим домашна моцарела
Както вече стана ясно, най-вкусната и добра моцарела се прави от биволско мляко....

Последната стъпка в направата на домашна моцарела е да натопите сиренето в много студена вода, за да се стабилизира, след което може да го поднесете...

Когато домашната моцарела се извади от ледената баня, се подсушава и е готова за консумация....

3

Този характеристика прави този тип моцарела лесна за рязане на кубчета и запазва своята форма, без да се разпада....

В търговската мрежа се предлага и моцарела от биволско мляко, както и пушена моцарела.
Панир - индийско прясно сирене с ниска масленост....

Лекият и фин вкус на моцарелата прави сиренето страхотно свежо допълнение в рецептите за салати....

Моцарелата е вид сирене, което се произвежда с краве или биволско мляко....

Отгоре слагаме още моцарела, докато не покрие корите, разбиваме яйцата със сметаната и заливаме....

1

2
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 10
58
40
32
20
10
Дай твоята оценка: