Как да кажем "сбогом" на десет килограма за месец показа актрисата Дженифър Лав Хюит, която нашумя с ролите си в хоръра "Знам какво направи миналото лято" и сериала "Шепот от отвъдното".
Брюнетката стана обект на насмешки, след като качи няколко килца и натрупа целулит, но за четири седмици Дженифър успя да влезе във форма със специална диета, разработена за нея.
След като стана отново супермацка, медиите я обявиха за най-сексапилна тв звезда.
"Не правете грешката да гладувате, защото скоро след отслабването пак ще качите килограмите. А аз нямам намерение да се връщам към старото си тяло. Не може да се каже, че пазех диета, по-скоро се хранех по-здравословно", категорична е Дженифър.
Диетата, която я направи фина мадама, не допуска употребата на газирани напитки, както и на сокове с добавена захар. Алкохолът също е противопоказан. Три литра вода дневно и фрешове от плодове и зеленчуци – това са течностите, които са разрешени.
Захарта е табу, както и торти, пасти, сладолед, бисквитки.
Недопустима е и употребата на подсладители. Затова пък свежите плодове и зеленчуци са добре дошли в менюто, което изглежда така през първата седмица (а после се повтаря):
Първи ден
Закуска: две шепи ягоди;
Обяд: парче телешко печено със задушени зеленчуци и 1 праскова;
Вечеря: 200 г задушена царевица и 1 банан;
Втори ден
Закуска: голямо парче диня и шепа ядки;
Обяд: голяма салата от свежи зеленчуци и чепка грозде за десерт;
Вечеря: парче печена сьомга, салата от моркови и ябълка за десерт;
Трети ден
Закуска: чаша мюсли с мляко;
Обяд: порция печено пиле със зеленчуци и горски плодове за десерт;
Вечеря: Зеленчукова салата с една пълнозърнеста филийка и крем от пасирано авокадо и банан;
Четвърти ден
Закуска: портокал и грейпфрут, нарязани на парчета и разбъркани със стафиди;
Обяд: салата от моркови, омлет от 2 яйца, ядки за десерт;
Вечеря: Огромна плодова салата с ядки;
Пети ден
Закуска: купа горски плодове;
Обяд: парче печено агнешко със задушени морковчета и манго за десерт;
Вечеря: зеленчукова супа и круша за десерт;
Шести ден
Закуска: сандвич от пълнозърнеста филийка и леко запечени резенчета банани;
Обяд: парче пилешко, задушено с гъби и салата от моркови. Един портокал за десерт;
Вечеря: плодова салата от горски плодове и резенчета манго;
Седми ден
Закуска: 2 твърдо сварени яйца и шепа малини;
Обяд: печено пуешко с обилна зеленчукова салата. Десерт – плодова салата от портокали и киви;
Вечеря: Две топки кафяв ориз, салата от малки царевички, моркови и печена ябълка за десерт;
Коментари