Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Пет маринати за месо

Пет маринати за месо

3 от 5 Снимки

Марината за свинско


Любителите на свинско месо също ще останат доволни, ако се решат на маринатата с бяло вино. Количеството зависи от това колко е месото, но в общи линии за 2 свински пържоли са ви нужни около 150 мл бяло вино, 2–3 с.л. соев сос, черен пипер на вкус. Оставете пържолите да престоят една нощ в тази марината и после я изхвърлете.

Маринатата е задължителна, ако искате да приготвите крехко и ароматно месо. Предлагаме ви пет различни маринати, като количеството на продуктите зависи от това колко месо искате да мариновате.

Вижте отгоре галерията ни за различните маринати и начините за тяхното приготвяне.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати