Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Пет маринати за месо

Пет маринати за месо

4 от 5 Снимки

Марината за ребърца


За свинските ребра на скара сме се спрели на пикантна марината със сладък привкус. А ето и нужните продукти: 3 скилидки чесън, 2 ч.л. горчица, сух босилек, 2 с.л. мед, червен пипер, черен пипер и сол на вкус

Начин на приготвяне: смесвате всичко в купа – скилидките се пресоват предварително и сместа се уеднаквява. После хубаво намазвате ребърцата със сместа и ги оставяте да си поемат от миризмите за около час, след което печете ребрата на скарата.

Маринатата е задължителна, ако искате да приготвите крехко и ароматно месо. Предлагаме ви пет различни маринати, като количеството на продуктите зависи от това колко месо искате да мариновате.

Вижте отгоре галерията ни за различните маринати и начините за тяхното приготвяне.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати