Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Сладкиши без миксер за хитри домакини

Сладкиши без миксер за хитри домакини

3 от 3 Снимки

3. Ягодов чийзкейк


Необходими продукти: 1 опаковка бишкоти, 250 г заквасена сметана, 300 г извара, 700 г ягоди, 4 с. л. мед

Начин на приготвяне: Бишкотите се нареждат в подходяща форма и се заливат със смес от заквасената сметана, изварата, меда и нарязаните ягоди. Оставят се и малко ягоди за украса. Така приготвеният чийзкейк трябва да престои поне 4 часа на студено, преди да бъде сервиран.

Макар да не присъстват редовно в ежедневното ни меню, сладкишите са нещото, на което децата ни винаги се радват. Независимо дали става въпрос за домашно приготвени бисквити, торти, кексове или други лакомства, те са посрещани с голямо нетърпение от малчуганите. На нас пък редовно не ни остава време да ги зарадваме, защото се прибираме късно от работа и сме прекалено изморени.

Дори мисълта да извадим миксера и тепърва да започнем да приготвяме тесто за сладкиш ни изглежда прекалено трудоемка и отнемаща излишно време.

Ето защо е добре да имаме под ръка рецепти за сладкиши без миксер, които биха ни отнели едва няколко минути. Предлагаме Ви 3 лесни за изпълнение рецепти, които можете да пробвате. Разгледайте галерията горе и изберете с кое вкусно лакомство да изненадате любимите си хора, без да прекарвате много и излишно време в кухнята.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати